LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Tomålssejr sendte Frankfurt i EL-semifinalen

| Europa League | 15 kommentarer
Highlights: Frankfurt vendte 2-4 til avancement foran elektriske Commerzbank-Arena
Mål! Kostic skruer decibelniveauet tre takker op i Frankfurt
'Åndssvagt boldtab': Frankfurt smider vigtige point i Wolfsburg - se begge kasser her
Highlights: Frankfurt vendte 2-4 til avancement foran elektriske Commerzbank-Arena
19-årige komet: Felix brillerer med det yngste hattrick i Europa League siden Agüero
Tomålssejr sendte Frankfurt i EL-semifinalen
Foto: Getty Images

Eintracht Frankfurt slog Benfica med 2-0 på hjemmebane, og tyskerne avancerer dermed til Europa League-semifinalen efter på reglen om udebanemål efter samlet 4-4 over to kampe.

Spændingen var endnu intakt før torsdagens returkamp, da Frankfurt hjemme tog imod de portugisiske gæster fra Benfica i Europa Leagues kvartfinale.

Det unge stortalent stjal alle overskrifterne i første opgør, da han scorede hattrick og sikrede Benfica det ene ben i semifinalen, men Frankfurt skulle blot vinde 2-0 hjemme for at stjæle pladsen videre.

Og det tyske hjemmehold lagde pres på de portugisiske gæster gennem første halvleg, og allerede efter otte minutters spil truede Filip Kostic mod Benfica-keeper Odisseas Vlachodimos' mål, men uden slutprodukt.

Efter 36 minutters spil var det så Mijat Gacinovic, der udgjorde en trussel, da hans skud fra kanten af feltet prellede af på stolpen.

Til Frankfurts held var Filip Kostic første mand på returen, og han sendte bolden over stregen til en fortjent tysk 1-0-føring efter en halvleg, de dominerede.

Indledningen af anden halvleg var uden nævneværdige chancer, indtil det 68. minut, hvor bolden faldt ned for fødderne af Sebastian Rode.

Ante Rebic fik fightet sig til bolden på kanten af feltet og fik med møje og besvær lagt bolden til rette for Rode, der resolut sparkede til bolden og udplacerede Vlachodimos til en 2-0-føring, der var nok til tysk avancement til semifinalen.

I kampens sidste fem minutter fik Eduardo Salvio chancen for at sende sit mandskab i semifinalen. Argentineren fik afsluttet i feltet, men hjemmeholdets keeper, Kevin Trapp, diskede op med en kampafgørende redning og sikrede sit hold avancement.

Eintracht Frankfurt er videre på reglen om udebanemål efter samlet 4-4 over de to kvartfinalekampe. I semifinalen kan tyskerne se frem til at møde engelske Chelsea, der sendte Slavia Prag ud af Europa League torsdag aften.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Daniel Laursen
Torsdag 23. maj