LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Tomålsskytte blev matchvinder for Leipzig

| Bundesliga | 4 kommentarer
Timo Werner vender på en tallerken: Yussuf Poulsen lægger op til Leipzigs føringsmål
Leipzig og Poulsen med årets største misser - se chancen her
Yussuf Poulsen kom på scoringstavlen, da Leipzig spillede sig i pokalfinalen - se alle målene her
Yussuf Poulsen bliver bare ved og ved - stanger Leipzig i front i pokalsemifinalen
TV: Dobbelt Halstenberg sikrer Leipzig-sejr i Gladbach
Tomålsskytte blev matchvinder for Leipzig
Foto: Getty Images

To mål af Marcel Halstenberg var nok til sejr, da RB Leipzig lørdag aften slog Borussia Mönchengladbach med 2-1 i Bundesligaen.

Borussia Mönchengladbach havde brug for tre point for at hoppe ind i Bundesligaens Champions League-givende top fire, da holdet lørdag tog imod RB Leipzig.

Yussuf Poulsen startede opgøret på bænken, og i hans fravær overtog holdkammeraten Marcel Halstenberg tjansen som målscorer for De Røde Tyre.

Halstenberg blev nedlagt af Patrick Hermann i feltet, og efterfølgende sparkede han selv straffesparket i netmaskerne med usvigelig sikkerhed. 

Yussuf Poulsen blev skiftet ind i starten af anden halvleg, og han kunne se den 27-årige tyske landsholdsspiller, Marcel Halstenberg, fordoble sin måltotal for dagen efter 53 minutter efter fornemt sammenspil med Emil Forsberg.

Otte minutter senere fik Alassane Plea udplaceret Leipzig-keeper Peter Gulacsi til 2-1, men det lykkedes ikke hjemmeholdet at fremtvinge en udlignende scoring.

Derfor kunne RB Leipzig sætte tre point ind på kontoen, og det ligner nu, at Yussuf Poulsen og co. sikrer sig tredjepladsen i Bundesliga-tabellen.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Daniel Laursen

4 kommentarer

TheNightHawk30 20:36          
flot kamp af Leipzig. hvad de har udrettet i den klub er simpelthen imponerende
Fodbold er blot en sport 20:47          
Både og. Deres spillestil samt trupsammensætning (ungt hold med masser af potentiale) er imponerende. Måden de er kommet frem på er knap så imponerende.
TheNightHawk30 21:43          
Fodbold er blot en sport. Et sport sponsor navn er i mine øjne ikke en grund til at det er mindre imponerende. De har på blot ti år skabt en topklub i en topliga. Penge er én ting, men grundigt arbejde, en stærk økonomi og en super trup er altafgørende.
BrevPosten 14:18          
"Måden de er kommet frem på", undskyld, men det er simpelthen fuldkommen blindt for hvordan alle klubber skaffer deres penge. Det er ikke engang fordi de har købt mega dyre profiler, de har mest købt unge spillere, der har udviklet sig. Ja, Red Bull har givet dem en masse penge, og Chevrolet har givet Man U penge og Bayer Leverkusen er opkaldt efter en Pharma gigant og hvad så? ALLE klubber er sponsoreret og ALLE større klubber får en kæmpe røvfuld penge for det og hvad så? Synes det er mærkeligt, hvis det eneste man har ondt i bagdelen over, er, at de ikke har fået en røvfuld penge i flere år i træk. Altså bare fordi de er relativt nye på banen, så er det unfair.
Lørdag 25. maj