Luk

Tomålsskytten Wilson sikrede Newcastle-sejr

| Premier League | 2 kommentarer

Infoboks

Newcastle - Burnley 3-1
Premier League
14' 1-0 Allan Saint-Maximin
61' 1-1 Ashley Westwood
65' 2-1 Callum Wilson
77' 3-1 Callum Wilson

På mål to mål af Calum Wilson og et af Allan Saint-Maximin vandt Newcastle med 3-1 over Burnley, som nu har tabt sæsonens tre indledende kampe.

I den engelske Premier League kunne Newcastle med tre point lørdag aften spille sig op på en sjetteplads.

Det krævede en sejr hjemme over Burnley, som havde indledt deres færd i turneringen med to nederlag i de to første kampe.

Newcastle satte sig på boldomdelingen, men de store chancer udeblev i kampens indledende fase mod et Burnley-mandskab, der stod godt placeret i banen.

Det krævede flere driblinger på kanten af feltet for hjemmeholdets Allan Saint-Maximin, men så lykkedes det også franskmanden og få Burnley til at vakle.

Den franske kantspiller tørrede således fire Burnley-spillere på kanten af feltet, hvor han herefter sendte bolden i mål med et hårdt spark lang jorden. 1-0 til Newcastle.

Burnley formåede efter 36 minutter at sende bolden i målet, men Ashley Barnes blev dømt i en offside-position, hvorfor målet blev underkendt.

De to mandskaber fik ikke sendt bolden i netmaskerne flere gange i første halvleg, og så sluttede de første 45 minutter med pausestillingen 1-0 til hjemmeholdet.

I anden halvleg satte Burnley sig usandsynligt tungt på spillets gang, og det gav pote efter 61 minutter.

Newcastle afværgede et indlæg, som dog blev sendt lige ud til Ashley Westwood på kanten af feltet, hvorfra englænderen sparkede til bolden første gang og sendte den i mål langs græsset. 1-1.

På trod af et massivt overtag lykkedes det Newcastle at svare Burnley igen.

Allan Saint-Maximin driblede løs på kanten, og med et hårdt indlæg langs græsset til bagerste stolpe fandt han Calum Wilson, der let scorede til 2-1.

Calum Wilson fik chancen fra ellevemeterpletten efter 77 minutter, og den udnyttede han til fulde med et skud midt i målet. 3-1 til Newcastle.

Flere mål blev det ikke til, og så kunne dommer David Coote fløjte kampen af til en 3-1-sejr til Newcastle.


Af Lasse Rene
Mandag 30. november
Søndag 29. november