Luk

Tomori før Liverpool: Vi skal vinde for Kjær

| Champions League | 5 kommentarer

Infoboks

AC Milan - Juventus
Serie A (23/01)
Oddset 2,70 3,10 2,80
bet365 2,70 3,20 2,75

Fikayo Tomori fortalte som optakt til Champions League-opgøret mellem AC Milan og Liverpool, at klubben skulle vinde kampen for danske Simon Kjær.

I sidste uge pådrog Simon Kjær sig en grim knæskade, der ender med at holde den danske landsholdsanfører ude i omkring seks måneder.

Tirsdag spiller hans italienske klub AC Milan skæbnekamp imod Liverpool på hjemmebane, og forud for kampen har Kjærs engelske kollega i forsvaret Fikayo Tomori forklaret, at det er hårdt at miste en spiller som Kjær, der er leder både på og uden for banen.

- Simon er en vigtig del af vores hold. Både på og uden for banen. Han har en stærk personlighed, han er en leder, og han har vist, hvor vigtig han er i denne sæson, fortalte Tomori Sky Sport Italia.

- Det er hårdt for os at miste en spiller som ham, men tiden er kommet til, at vi samles som hold, spiller for ham, vinder, går videre og har en god sæson for ham, mente Tomori.

- Jeg vil prøve at gøre mit bedste for holdet som leder, men jeg tror, at hver enkelt spiller på holdet er nødt til at give noget mere nu. Det er tid for os til at slå Liverpool. Vi vil give alting, slutter englænderen.

Milan kan med en sejr ende på syv point i Gruppe B, hvilket er nok til en andenplads, hvis FC Porto ikke vinder deres kamp på hjemmebane mod Atletico Madrid.

Dog kan Atletico Madrid også overhale AC Milan, hvis de slår Porto og samtidig sikrer sig en bedre målscore end Milan.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Søndag 23. januar
Lørdag 22. januar