Luk

Tonali vil se fremad: Vi lærte imod topholdene

| Champions League | 0 kommentarer

Infoboks

AC Milan - Liverpool 1-2
Champions League gruppe B
29' 1-0 Fikayo Tomori
36' 1-1 Mohamed Salah
55' 1-2 Divock Origi

Sandro Tonali forsøger at kigge fremad, efter at AC Milan tirsdag aften røg ud af Champions League ovenpå et 1-2-nederlag til Liverpool hjemme på San Siro.

AC Milan havde tirsdag aften muligheden for at spille sig videre i Champions League, da de tog imod et reservefyldt Liverpool-mandskab hjemme på San Siro.

Det krævede en sejr, samt at FC Porto ikke vandt hjemme over Atletico Madrid i gruppens anden kamp.

Det ene lykkedes da også, da Atletico vandt med 3-1 ude over portugiserne, men da Milan tabte med 1-2 selv, endte det i stedet med at blive spanske Atletico, som gik videre fra gruppen.

Det reagerede Milans Sandro Tonali på efter tirsdagens nederlag, hvor han så fremad.

- Vi vidste, at det var en svær kamp, selvom de var uden nogle af deres førstevalg, Liverpool har så meget styrke i dybden, sagde Tonali til Sky Sport Italia.

- Vi lærte fra oplevelsen imod disse tophold, og det er, hvad vi vil tage med os fremadrettet. Vi kunne have gjort mere, det er altid sandt, men vi holdt ikke igen i dag (tirsdag, red.) og kan ikke skrue tiden tilbage.

- Alt vi kan gøre nu er at fortsætte på vores sti og fokusere på det næste mål.

AC Milan røg med nederlaget til Liverpool tirsdag helt ud af de europæiske turneringer, eftersom de endte som nummer fire i gruppen efter FC Porto, Atletico Madrid og Liverpool.

Det giver til gengæld Milano-klubben muligheden for at lægge alle kræfter ind på Serie A, som man fører for tiden.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Onsdag 19. januar
Tirsdag 18. januar