LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Top seks trods svær start imponerer OB-boss

| Superligaen | 4 kommentarer
ONSIDE: Se ALT fra den dramatiske sidste spillerunde i Superligaens grundspil her
Thomasberg sætter ord på den kontroversielle situation med Michelsen: Jeg kom til at puffe til ham
Lige efter slutfløjt: Superliga-trænere i VOLDSOM diskussion - må holdes væk fra hinanden
OB banker Randers og sætter kurs mod medaljer - se den AFGØRENDE kasse her
'Forfærdelig følelse' - AGF.angriber tager ansvar efter brændt friløber ved 1-0
Top seks trods svær start imponerer OB-boss
Foto: Getty Images

OB's sportsdirektør Jesper Hansen er imponeret over, at holdet har sikret en tredjeplads i grundspillet efter en skidt start på sæsonen.

OB slog mandag AGF med 2-1 og sikrede sig dermed tredjepladsen i grundspillet, og det imponerer sportsdirektør Jesper Hansen.

Hansen er særligt imponeret over, at holdet har sikret tredjepladsen og top seks efter den dårlige start, det fik på sæsonen under Jakob Michelsen, som blev hentet til OB i sommer.

- I forhold til, at vi fik en dårlig start med to point for seks kampe, hvor der virkelig var pres på med et nyt trænerteam og mange nye spillere, så må jeg give et kæmpe skulderklap til trænerteamet og hele spillertruppen for at stå her en runde før og have erobret tredjepladsen efter 26 runder, siger Hansen.

Troede du på, at I ville ligge nummer tre efter 25 runder, når man ser på jeres dårlige start?

- Det er nemt at stå at sige nu, men jeg synes helt klart, at spillerpotentialet var til mere, men samtidig ved jeg godt, at vi lavede nogle justeringer i forhold til, at vi gerne ville spille mere direkte, plus at vi hentede ti nye spillere, heraf nogle fra vores ungdomsafdeling.

- Inden det kom helt på plads, var vi måske lidt for forventningsfulde. Vi fik en skidt start med et nederlag i Vendsyssel og stod med to point efter seks kampe.

- Der kunne vi ikke forvente top seks, for der så det skidt ud, men der har været så meget substans i holdet siden, og det er ikke sådan, at vi i dag står og siger, vi har været heldige. Vi har været meget tilfredse med det udtryk, vi har set efter de seks kampe.

OB har langt op til FC København og FC Midtjylland i toppen af tabellen, men er gået i et lille udbrud på tredjepladsen.

Der snakkes dog ikke om medaljer på Fyn.

- Vi kigger efter at vinde så mange fodboldkampe som muligt, og vi er også stadig med i pokalen, som vi satser rigtig meget på.

- Lige nu er vi bare glade for, at vi er kommet i top seks, og at det udtryk, som holdet viser, er en form for fodbold, som er attraktiv og chanceskabende, og det er publikumsvenligt fodbold.

OB skal i sidste runde møde Randers FC, mens holdet også er klar til pokalsemifinalen, som der trækkes lod til torsdag aften.

Jonas Okholm / mikkel@bold.dk

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr
Lørdag 25. maj