Luk

Topholdet Heidenheim missede gylden chance

| 2. Bundesliga | 0 kommentarer

Heidenheim kunne med en sejr over St. Pauli spille sig op på andenpladsen i 2. Bundesligaen, men favoritterne brændte et straffespark og måtte nøjes med 0-0.

Det har stået særdeles sløjt til hos topholdene i 2. Bundesligaen, siden ligaen genstartede for lidt over ti dage siden.

Ingen af de tre tophold, Bielefeld, Hamburger SV og Stuttgart, har formået at vinde endnu, og Stuttgart på tredjepladsen har sågar formået at tabe sine to første kampe.

Derfor havde fjerdepladsen Heidenheim onsdag en gylden mulighed for at overhale Stuttgart og dermed spille sig op på en foreløbig tredjeplads, der som bekendt giver adgang til en playoff-kamp om oprykning.

Dagens modstander var St. Pauli, som på hjemmebanen i Hamborg lagde fint fra land.

Hjemmeholdet forsvarede sig godt og bed også fra sig et par gange i kampens indledning, men efter 25 minutters spil var uheldet ude.

Heidenheim blev tilkendt et straffespark, men det sparkede Robert Leipertz akkurat forbi den ene stolpe, og derfor var stillingen stadig 0-0, da de to hold lidt senere gik til pause.

I anden halvleg satte Heidenheim for alvor jagten ind på de tre point, men St. Pauli stod godt i defensiven og holdt gæsterne fra fadet.

Derfor endte opgøret 0-0, og man forstår godt, hvis de er en anelse skuffede over det resultat i Heidenheim, der pænt må blive på fjerdepladsen i 2. Bundesligaen.

Hannover og Dominik Kaiser skuffede

Andetsteds i 2. Bundesligaen tog Hannover og den tidligere Brøndby-profil Dominik Kaiser mod bundholdet Karlsruhe.

Hjemmeholdet Hannover bragte sig foran med 1-0 kort efter pausen, men Karlsruhe svarede igen da der resterede 20 minutter af kampen, og så endte opgøret 1-1.

Dermed er Hannover på en foreløbig niendeplads i 2. Bundesligaen, langt fra oprykning. Der er 10 point op til andenpladsen, der giver adgang til direkte oprykning.

Andetsteds i rækken mødtes midterholdene Bochum og Holstein Kiel, og det endte med en 2-1-sejr til hjemmeholdet Bochum.


Af Benjamin Alexander Helbo
Fredag 22. januar
Torsdag 21. januar