LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Topkamp i Herfølge og varm polak på måljagt

| bold.nyt | 0 kommentarer
Topkamp i Herfølge og varm polak på måljagt
Foto: Getty Images
Se mere på unibet TV
Der er tre kampe på programmet i 1. division denne søndag - blandt andet en topkamp i Herfølge. Polens brandvarme Krzysztof Piatek skal se om han kan fortsætte målformen.

Der er landskampspause, men bolden ruller også i de danske divisioner. Lørdag var der masser af kampe i 2. division og søndag er der gang i den i 1. division.

Der er blandt andet topkamp på programmet i Herfølge, når rækkens nummer to fra HB Køge tager imod Superliga-nedrykkerne fra Silkeborg, der indtager fjerdepladsen.

Silkeborg tabte deres seneste kamp mod Lyngby, så de vil være sultne efter at komme tilbage på sejrssporet, som inden nederlaget talte fire sejre i træk i den næstbedste række.

Hos HB Køge kan Nicolaj Madsen gøre comeback, efter han fredag skrev under på en aftale med klubben, som han tidligere har tørnet ud for.

Der er naturligvis også landskampe og her skal Polen og Italien dyste i Nations League og brandvarme Krzysztof Piatek skal se, om han kan fortsætte sin imponerende målform. Lars Olsens Færøerne skal op mod Kosovo.

Dagens højdepunkter:
13.45: FC Helsingør - Nykøbing FC
13.45: Hvidovre - Thisted
13.45: HB Køge - Silkeborg
18.00: Skotland - Portugal
20.45: Polen - Italien


Se Danmark - Belgien (U21) Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 20. marts
Tirsdag 19. marts