Luk

Toppmöller efter 0-5-fadæse: Totalt spildt dag

| DFB Pokal | 4 kommentarer

Infoboks

Mönchengladbach - Bayern München 5-0
DFB Pokal
2' 1-0 Kouadio Kone
15' 2-0 Ramy Bensebaini
21' 3-0 Ramy Bensebaini
51' 4-0 Breel Embolo
57' 5-0 Breel Embolo

Bayerns Münchens assistenttræner Dino Toppmöller mener, at pokalkampen onsdag mod Borussia Mönchengladbach var en totalt spildt dag. Bayern tabte 0-5. 

Bayern München led onsdag aften deres største nederlag i 43 år, da de tabte med 0-5 ude mod Borussia Mönchengladbach. 

Til kampen var Bayern uden deres cheftræner, Julian Nagelsmann, på sidelinjen, eftersom han fortsat sidder i coronakarantæne. Derfor var det hans assistenttræner Dino Toppmöller som ledte Bayern-mandskabet i fadæsen. 

Efter kampen var han da heller ikke imponeret. 

- Vi havde et kæmpe blackout, vi var en meter bagefter hver gang. Det er hårdt at acceptere. Det var en velfortjent sejr for Gladbach, udtalte Toppmöller efter blamagen til klubbens hjemmeside og fortsatte.

- Vi havde planlagt en masse ting, men vi kunne ikke omsætte dem i praksis. At være 0-3 nede efter 20 minutter var en katastrofe selvfølgelig.

Toppmöller havde ellers ikke de store analyser af kampen. Han mente, at det var en spildt dag på kontoret for holdet, som må revanchere sig i weekenden. 

- Det var en totalt spildt dag, og vi er kede af, at vi skuffede vores fans så meget. Vi er nødt til at børste det af os nu og vise en reaktion på lørdag, sluttede Toppmöller ovenpå kampen.

Bayern møder på lørdag Union Berlin på udebane klokken 15.30. 


Af Kristoffer Lind Pedersen
Fredag 3. december
Torsdag 2. december