Luk

Torino fik rødt da Empoli lavede comeback

| Serie A | 0 kommentarer

Infoboks

Torino - Empoli 2-2
Serie A
10' 1-0 Tommaso Pobega
15' 2-0 Marko Pjaca
32' 2-0 Wilfried Singo
34' 2-1 Simone Romagnoli
72' 2-2 Andrea La Mantia

Torino var på vej mod en sejr over Empoli på hjemmebane, men gæsterne kæmpede sig tilbage og sikrede sig et 2-2-resultat i en kamp, der bød på et rødt kort til Wilfried Singo.

I midten af den italienske Serie A fik Torino besøg af Empoli torsdag aften. En kamp, hvor begge mandskaber skulle kæmpe for at lægge afstand til bunden med en sejr.

Dysten startede, som den skulle for Torino. Hjemmeholdet virkede veloplagt, og det kunne man også aflæse på resultattavlen efter bare 10 minutters spil.

Tommaso Pobega kunne efter syv minutter udnytte en grel fejl i Empoli-defensiven, da han opsamlede en ripost og ofrede sin krop på at styre bolden i mål.

Tre minutter efter var Marko Pjaca på spil og kom alene igennem. Med et præcist skud fordoblede han hjemmeholdets føring, og Torino-tilhængerne kunne ikke ønske sig en bedre start.

Men en slidt floskel i fodbold lyder, at tingene kan gå stærkt.

Og det gjorde det også for Empoli, der stemplede ind i kampen igen takket være et rødt kort til Torino-stopperen Wilfried Singo, der stoppede en oplagt scoringsmulighed.

Selvom der skulle et VAR-tjek til, måtte han tidligt i bad. Det efterfølgende frispark førte til et hjørnespark, som Empolis Simone Romagnoli på fornem vis headede i kassen.

Dermed var kampen åbnet op, da de to hold gik til pause.

I anden halvleg brugte Empoli 40 sekunder på at komme frem en chance, men overliggeren tog fra.

Herfra blev det en rodet affære, hvor Empoli især jagtede udligningen, mens man godt kunne fornemme, at Torino skulle holde stand.

Efter 69 minutter havde Andrea La Mantia bolden i nettet, men scoringen blev efterfølgende annulleret på grund af offside. Det gjorde den til gengæld ikke tre minutter senere, da selvsamme La Mantia nettede på flot vis med pandebrasken.

2-2 og så var der lagt op til en spændende afslutning.

Der kom dog aldrig flere scoringer og dermed endte det med pointdeling i Torino.


Af Rasmus Glud
Fredag 28. januar
Torsdag 27. januar