Luk

Torres gjorde det af med trængte Leganes

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Leganes - Sevilla 0-3
La Liga
23' 0-1 Oliver Torres
35' 0-2 Oliver Torres
82' 0-3 Munir El Haddadi

Oliver Torres scorede to gange, da Sevilla tirsdag besejrede Leganes med 3-0. Sidstnævnte ligner mere og mere en kommende nedrykker fra La Liga.

Det er ved at være sidste udkald for Leganes, hvis klubben også vil spille i La Liga i næste sæson.

Inden tirsdagens hjemmekamp mod Sevilla var afstanden op til Celta Vigo på den rigtige side af stregen ni point, og gæsterne havde ikke tænkt sig at hjælpe det trængte bundhold.

Efter fire uafgjorte i træk jagtede Sevilla nemlig selv vigtige point i kampen om en Champions League-billet til næste sæson.

Det startede godt for Sevilla, da Oliver Torres midtvejs i første halvleg sparkede en returbold fra et hjørnespark fladt i nettet til 1-0 fra en position lige uden for feltet.

Bare 12 minutter senere var Torres på spil igen.

Her modtog midtbanespilleren nemlig en bold fra Jesus Navas, og efter en hurtig vending i Leganes-feltet sendte han kuglen i kassen til 2-0 for Sevilla.

Kort inde i anden halvleg foretog Leganes en tredobbelt udskiftning, og hjemmeholdet kom en smule bedre med efter pausen.

Slutproduktet manglede dog, og derfor kunne Sevillas Munir El Haddadi med otte minutter igen lukke og slukke til slutresultatet 3-0.

Sevilla cementerer dermed sin fjerdeplads, mens Leganes' overlevelseshåb må hænge i en særdeles tynd tråd.


Af Martin Schmidt
Søndag 12. juli