Luk

Torshavn tog stort skridt mod mesterskabet

| Betrideildin | 2 kommentarer

Jens Berthel Askou tog sit hold HB Torshavn et skridt tættere på det færøske mesterskab, da de lørdag vandt med 3-2 på udebane mod Argir.

HB Torshavn er godt på vej mod der færøske mesterskab. Jens Berthel Askous tropper kunne lørdag tage et stort skridt i den rigtige retning, da de besøgte bundholdet Argir.

Hjemmeholdet havde før kampen ikke vundet en eneste gang i de første 23 runder af den færøske liga, og lå nummer ni med syv point.

Det var derfor ingen overraskelse, at HB Torshavn bragte sig foran i første halvleg. Efter 33 minutter havde de scoret to gange, og sejren så allerede der sikker ud.

En overraskelse var det til gengæld at Argir kom tilbage i kampen.

En hurtig reducering i starten af anden halvleg gav dem tro på tingene, og efter 72 minutter kom udligningen.

Kort forinden havde Torshavns Samuel Chukwudi fået rødt kort, og en usandsynlig sejr var derfor inden for rækkevidde for Argir. 

Alligevel var det Torshavn, der trak det længste strå med et sejrsmål i overtiden.

Derfor vandt Askou og Torshavn med 3-2, hvilket bringer dem henholdsvis 11 og 12 point foran de nærmeste forfølgere Runavik og Klaksvik.

Torshvan har nu 64 point i toppen af rækken og har tre kampe tilbage, mens Runavik har 53 point og fire kampe tilbage og Klaksvik 52 point og fem kampe tilbage.


Af Jonas Nielsen
Lørdag 28. november
Fredag 27. november