LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Tosset selvmål sender Lyngby i Superligaen

| NordicBet Liga | 16 kommentarer
Tosset selvmål sender Lyngby i Superligaen
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images
Lyngby vandt i dag 1-0 over FC Helsingør, som scorede et klodset selvmål, og Lyngby er dermed tilbage i Superligaen.

Lyngby kunne i dag sikre sig oprykning til Superligaen, hvis det blev til en sejr på hjemmebane mod FC Helsingør.

På et Lyngby Stadion i bagende sol kunne de knap 3.000 tilskuere se et hjemmehold sætte sig på spillet fra første fløjt.

Efter ti minutter var Lyngby også tæt på at komme foran, da Lars Brøgger headede bolden på overliggeren efter et hjørnespark.

Lars Brøgger kom til endnu en stor hovedstødschance kort efter, men denne gang sendte han den lige på Helsingør-keeper Daniel Jespersen.

Lyngby dominerede forestillingen og nærmede sig flere gange et åbningsmål, men det var gæsterne fra Helsingør, som fem minutter før pausen kom tæt på 1-0, da anfører Kasper Enghardt sparkede på stolpen efter et kontraangreb.

Trods stor Lyngby-dominans endte første halvleg uden scoringer, og Lyngby-træner David Nielsen benyttede pausen til at sætte Jesper Christjansen og Lasse Fosgaard på banen fra anden halvlegs start.

Mens Lyngby ikke selv formåede at få nettet til at blafre før pausen, fik de en hjælpende hånd i starten af anden halvleg.

Mads Aaquist sendte bolden tilbage til målmand Daniel Jespersen, som ikke ramte bolden, der i stedet trillede mod mål. Jespersen nåede at få berøring på bolden på stregen, men den røg alligevel i nettet til en 1-0-føring til værterne.

Halvvejs i anden halvleg var Lyngby uhyre tæt på en 2-0-scoring. Et frispark fra Bror Blume blev ramt af Thomas Sørensen tæt på stregen, men bolden gik på tværs af målet i stedet for i nettet.

Godt et kvarter før tid kom Helsingør til en stor chance for at udligne, da Ricki Olsen kom til frit skud på bagerste stolpe efter et hjørnespark, men Olsen sendte bolden forbi.

Mod slutningen af kampen virkede Lyngby-spillerne en anelse nervøse, og de havde svært ved at holde fast i bolden. FC Helsingør nærmede sig dog aldrig for alvor en udligning, og derfor vandt værterne 1-0.

Resultatet betyder, at Lyngby ikke kan indhentes af Vejle på fjerdepladsen, og dermed er oprykningen til Superligaen en realitet for David Nielsens tropper.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikkel Nøhr
Fredag 15. februar