Luk

Tottenham dominerede i sejr over Brentford

| Premier League | 2 kommentarer

Infoboks

Tottenham - Brentford 2-0
Premier League
12' 1-0 Sergi Canos
65' 2-0 Heung-Min Son

Antonio Contes tropper leverede en fin indsats, da de torsdag aften sikkert slog Brentford med 2-0 i Premier League. Et selvmål af Canos og et regulært mål af Son afgjorde kampen.

Der var dømt danskeropgør i Premier League, da Tottenham torsdag tog imod Brentford i Premier League.

Pierre-Emil Højbjerg startede vanen tro for hjemmeholdet, mens Brentford startede med Christian Nørgaard på midtbanen, side om side med den tidligere FC Midtjylland-spiller Frank Onyeka.

Og det var et Tottenham-mandsskab, der fra kampens start satte sig på løjerne.

Allerede efter fem minutter fandt Harry Kane med en flot aflevering brasilianske Lucas, der fyrede en skarp afslutning afsted fra en spids vinkel. Alvaro Fernandes hev dog en fin redning frem.

Seks minutter senere kunne Fernandes dog ikke stille det store op, da Tottenham tog et kort hjørnespark i venstre side. Heung-Min Son sendte et giftigt indlæg ind i det lille felt, hvor Ben Davies og Brentfords Sergi Canos i samarbejde sendte bolden ind bag Brentfords keeper til 1-0 til hjemmeholdet. Målet blev noteret som et selvmål til Canos.

Efter målet fortsatte Tottenham med at sidde på spillet og havde tilløb til nogen fine chancer, uden det dog for alvor blev farligt.

Efter 27 minutter fik Brentford så deres første mulighed, da Mbeumo efter hjørnespark sendte en optimistisk helflugter af sted. Afslutningen røg dog pænt forbi målet.

Heung-min Sun var efter 35 minutter tæt på at gøre det til 2-0, da han udnyttede et boldtab på Brentfords midtbane til at sætte sig i scene til et fint venstrebensspark, som Fernandes dog klarede fint.

På det efterfølgende hjørnespark kom Pierre-Emil Højbjerg til en afslutning fra en spids vinkel, som dog sad lige i ansigtet på Fernandes.

I slutningen af halvlegen lagde Brentford et fint pres på Tottenhams felt og var af flere omgange tæt på at komme til en giftig afslutning, uden det dog lykkedes at få sendt bolden af sted mod Lloris' mål.

Dermed kunne de to hold gå til pause med en 1-0 føring til Tottenham.

Efter pausen vedblev hjemmeholdet at dominere massivt, og det var nærmest mere held en forstand, at de ikke bragte sig yderligere  foran inden for de første 10 minutter.

Harry Kane fik eksempelvis en stor chance, som Fernandes dog reddede på flot vis, og efter 52 minutter var det så Pierre-Emil Højbjerg, der brændte på et frit mål. Vinklen var dog noget spids for danskeren.

Brentford kom ikke frem til de store chancer i denne periode af kampen. En afslutning langt over mål fra Pontus Jansson var umiddelbart det mest nævneværdige.

Som halvlegen skred frem, blev spillet mere og mere fysisk, og dommeren tillod de to hold at gå til makronerne. Efter 62 minutter kom Brentfords Mbeumo frem til en fin mulighed, som dog endte i en halvfesen afslutning, som Lloris nemt klarede. 

Efter 64 minutter blev det så 2-0 til hjemmeholdet. Reguilon bliver sendt af sted i dybden af Kane, og han fandt på fornemste vis Son foran kassen, som helt frit og uden målmand kunne gøre det til fortjente 2-0 til Tottenham.

Efter 2-0-scoringen var det som om, kampen faldt til ro, og således endte kampen 2-0 til hjemmeholdet. 

Med sejren ligger Tottenham på en sjetteplads i Premier League, mens Thomas Franks tropper indtager en 12.-plads


 


 


Af Peder Carlsen
Fredag 28. januar
Torsdag 27. januar