LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Tottenham-helt blåstempler omdiskuteret mål

| Champions League | 11 kommentarer
Eriksen om sit matchvinder-mål: Det var lidt af en lettelse, efter alle de skud jeg havde haft
Christian Eriksen lyner med venstrebenet - se projektilet, der sender Tottenham i front
Tottenham kan være tvunget til at sælge Eriksen
Missede chancer på stribe: Eriksen og co.var tæt på udligningen mod City
Mølby: Dét her mangler City for at kunne vinde Champions League
Tottenham-helt blåstempler omdiskuteret mål
Foto: Getty Images

Fernando Llorente var enig i dommerens beslutning om at godkende spanierens mål til 4-3 i onsdagens Champions League-opgør mellem Manchester City og Tottenham.

Onsdag aften udspillede sig et sandt drama på Etihad Stadium, hvor målene fløj ind hos både Manchester City og Tottenham.

Kampens syvende og afgørende 4-3-mål blev sat ind af Spurs' spanske angriber Fernando Llorente, og målet blev først godkendt efter et grundigt VAR-gennemsyn.

Siden har der været flere meninger om målet, men spanske Llorente mener, at dommeren tog den rette beslutning, ifølge Sky Sports.

- Jeg har det godt, men det er utroligt, hvad man føler i det øjeblik (under VAR-gennemsyn, red.). Det var lidt svært, mens dommeren så målet, men jeg synes, det var et mål, sagde Llorente til det engelske medie.

Nu drømmer spanieren stort på holdets vegne, der allerede har skrevet historie ved at nå semifinalen i Champions League for første gang nogensinde.

- Det er en drøm. Det er et utroligt hold og gruppe, og jeg tror på alle omkring holdet. Jeg tror, vi kan skrive historie i år, det er vores øjeblik.

Tottenham vandt samlet 4-4 på reglen om udebanemål, efter Spurs slog City 1-0 hjemme.

I semifinalen venter Ajax, der har slået både Real Madrid og Juventus ud af turneringen.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Dalgård

11 kommentarer

Lange32 09:51          
I´m in shock
NightHawk30 11:11          
Nå okay, jamen så er der jo ikke hånd på bolden. hvilket der var og der var ikke mål. VAR er totalt til grin. Selv dagen derpå må man sige at systemet har fejlet big time. I går kostede det rent faktisk en sejr til det bedste hold. Jeg tror ikke VAR er at finde i CHL næste år. der er for mange fejl og der er grobund for korruption. big time
tue69 11:21          
Jeg tror fortsat at VAR vil være en fast bestanddel af CL næste år og gårsdagens kamp(e) viste hvorfor.

Der skal dog fortsat arbejdes på ikke at bryde spillets flow, og så skal fodboldseere selvfølgelig også gøre op med tesen om at alle kendelser med VAR bliver indiskutable. Det viser gårsdagens kampe selvfølgelig også.
Ples1 11:35          
Selv hvis bolden rammer hans arm, så har han jo albuen (som er det bolden rammer) helt inde til kroppen, og han gør ikke noget aktivt for at ramme den, så det er vel en uforsætlig berøring, som ikke burde dømmes, hvilket dommeren så heller ikke går. At sige at VAR er til grin, fordi dit hold har tabt er sgu at gå lidt for lang synes jeg.
Zaptech 13:01          
Ifølge den nuværende fodboldlov havde der jo været mål uanset. Vanvittigt at dommeren blev kaldt ud og vanvittigt at det tog flere minutter at træffe den rette beslutning
Steve Highway-61 13:12          
Men ødelæggende for tilliden til systemet at dommeren ikke får det fulde grundlag for sin beslutning. Ikke at det overrasker på denne planet at der manipuleres ...
anders.hede 13:16          
Den kommende fodboldlov-revidering forbyder ethvert mål hvor hånden har været i brug, uanset om det er forsætligt eller ej. Heldig for Tottenham, det ikke er trådt i kraft endnu.
Søndag 19. maj