Luk

Tottenham-kamp udsat efter corona-udbrud

| Conference League | 8 kommentarer

Infoboks

Rennes - Brest
Ligue 1 (06/02)
bet365 1,57 4,00 5,50

Tottenham skal ikke i kamp torsdag aften imod Rennes, da London-mandskabet er blevet ramt af for mange corona-tilfælde, og derfor er opgøret blevet udsat.

Tottenham skulle have været i kamp torsdag aften i Conference League, da franske Rennes kom på besøg i London, men det opgør er nu blevet udsat.

Det meddeler Tottenham onsdag aften på sin hjemmeside. Udsættelsen skyldes, at London-mandskabet er blevet hårdt ramt af covid-19.

- Vi kan bekræfte, at vores hjemmekamp i Conference League mod Rennes ikke finder sted i morgen (torsdag den 9. december) efter en række positive COVID-19-tilfælde i klubben. Der er drøftelser i gang med UEFA, og vi vil give en yderligere opdatering om denne kamp i god tid.

Tidligere onsdag kunne Tottenham bekræfte, at de havde hele 13 personer smittet med covid-19, hvor der var otte spillere i blandt. 

Tottenham ligger på andenpladsen i gruppe G, hvor de har samme antal point som Vitesse på tredjepladsen inden sidste runde.


Af Raymund Nelausen

8 kommentarer

keane10 22:39          
Havde håbet vi vi kunne hutle os igennem kampen i morgen og så havde vi en god undskyldning for at ryge ud af den fjollede turnering. Nu skal der i stedet findes plads til en ekstra kamp i det allerede vanvittige december program for som jeg forstår det skal kampen spilles inden nytår.

Forstår naturligvis godt at kampen bliver aflyst for der vil være stor risiko for at flere af de Tottenham spillere der spiller vil være smittet, men bare ikke tester positivt endnu.
MortenHansen449 22:49          
Uha, der er ellers spillet mange penge på sejr til Rennes
KiksetIndspark 23:58          
Det bliver vel lidt af en fordel for Spurs, der så vil kende resultatet fra Vitesse-Mura. Men okay det er bare Conference League, nok ikke jordens undergang for nogen. Og helbred er trods alt over alt andet.
JeppeTandrup 06:25          
Er der egentlig fastsat nogle grænseværdier for, hvor mange skader og/eller coronatilfælde en trup skal have, førend en kamp skal flyttes?
Damse1994 06:57          
Grænseværdien, hvis vi skal holde os til det udtryk, er 13 spillere registreret på A-listen inklusiv en målmand. Det vigtige er her at Tottenhams pressemeddelelse intet meddeler om at kampen er udsat, men kun at den ikke spilles. Rennes har udsendt en pressemeddelelse om at de har intentioner om at stille til kamp i aften.
Flashp 10:22          
Ja, det er nok lidt for hurtigt at konkludere, at kampen er udsat.

Spurs har tilsyneladende meddelt UEFA at man ikke kan spille kampen pga. coronasituationen, og nu skal UEFA så finde ud af hvorvidt kampen kan udsættes, eller Spurs bliver taberdømt.
Flashp 10:25          
Haha, vitterligt minuttet efter mit indlæg kom der så en nyhed om, at UEFA har besluttet at udsætte kampen.

I et eller andet omfang må Vitesse være utilfredse med den beslutning, hvis ikke deres kamp samtidig bliver udsat, så vil Spurs jo vide hvad der skal til for at gå videre, når kampen bliver spillet.
Tirsdag 25. januar