Luk

Tottenham led dyrt nederlag i sidste sekund

| Conference League | 22 kommentarer

Tottenham var i undertal i en time og måtte se sig slået på kampens sidste angreb, da Mura med en 2-1-sejr sendte englænderne i knibe i Conference League.

Det har ikke været en dans på roser for Tottenham i Europa Conference League, hvor London-klubben halter efter franske Rennes og langtfra havde sikret billetten videre inden aftenens udekamp mod slovenske Mura.

Pierre-Emile Højbjerg fik et hvil på bænken, og han kunne se holdkammeraterne komme på glatis efter bare få minutter.

Uret i Maribor var kun ude på 11. omgang, da Tomi Horvat blev sendt af sted i dybden. Da han tog et træk ind i banen, blev en snublende Davinson Sanchez sat skakmat,, så Horvat fik plads til at brage bolden over i det lange hjørne fra feltkanten.

Tottenham havde svært ved at finde spillet i første halvleg, og ondt blev værre efter en god halv time, hvor Ryan Sessegnon ragede den anden advarsel til sig på få minutter.

Dermed måtte 21-årige Sessegnon smutte under bruseren, efter han ellers havde fået chancen i startopstillingen for første gang siden de europæiske kvalifikationskampe i sommer.

De engelske gæster fik foretaget lidt justeringer til anden halvleg, hvor Tottenham trods de ti mand trykkede mere på. Det udløste en fri hovedstødschance til Harry Kane, som dog headede lige på keeperen.

Tottenham-kaptajnen var generelt en fremtrædende skikkelse i Spurs’ jagt på at komme tilbage, og efter 72 minutter havde den engelske landsholdsangriber held med sine aktioner.

Han blev spillet igennem via en flad pasning i feltet  af Lucas Moura og chippede elegant bolden ind over den slovenske keeper.

Da Rennes samtidig var foran mod Vitesse i gruppens anden kamp, kunne Tottenham med et mål mere pludselig spille sig videre.

Højbjerg blev sendt i spil i kampens slutfase, hvor Kane fik endnu en udmærket hovedstødschance i forbindelse med et hjørnespark.

Tottenham så ud til at måtte nøjes med det ene point, men det endte i det rene ingenting til allersidst. Med sekunder tilbage på klokken slog Mura en sidste kontra, og via en afretning af uheldige Sanchez sendte Amadaj Marosa værterne i himlen.

Mura vandt 2-1, og da Rennes samtidig spillede 3-3 med Vitesse, skal Tottenham nu slå Rennes i sidste runde for at være sikret videre deltagelse.

 


Af Casper Baunsgaard

22 kommentarer

Tjoh 20:44          
Sanchez din gigantiske, talentløse klovn. Først glider du ved 1-0 målet og giver Mura en friløber, så glider du igen ved 2-1 målet og giver friløber igen, så er Mura-spilleren så sød at aflsutte en bold der ville gå klart forbi, men den retter du selvfølgelig lige af så den går i mål alligevel.

Nu er Spurs så færdig i den turnering de havde største chance for at vinde i årevis. Men det var tydeligt fra første kamp, at man troede at man kunne komme ud med et B-hold og tjatte bold og gå videre. Nu har de 5 gange fået bevist at det kan man ikke, uden tydeligvis at have lært noget som helst.

At se sig selv som et tophold i Premier League og tabe til nummer 5 i Europas 31. bedste liga (Superliga er nummer 20) er fandme pinligt uanset hvad der er sket i kampen.
Ludomania 20:46          
Mura kan vel gøre det samme mod Rennes?
Tjoh 20:49          
De skal gøre det på udebane mod Vitesse. Både Vitesse og Rennes har været langt bedre end Spurs i turneringen og har vundet sikkert over Mura på udebane. Det ser nærmest umuligt ud for Tottenham. Ikke engang sikker på at de kan slå Rennes hjemme med den mentalitet de viser i de her kampe.
langtfraliverpool 20:50          
Pinligt for Spurs, men nu skal FCK da gå efter det trofæ.
Southampton-AGF 20:50          
Jeg tænker at Mura ikke er så dårlig , når de kan slå Tottenham .
Kan huske mange var efter AGF.
PUSB! 20:51          
Når først ketchup-effekten slår igennem så kommer sejrene væltende som, nå ja, ketchup :)

Og nej, jeg så ikke kampen.
Tjoh 20:53          
Jeg tænker at Mura ikke er så dårlig , når de kan slå Tottenham .
Kan huske mange var efter AGF.
De er virkelig ikke særlig gode i den hjemlige liga og havde også kun scoret 2 mål og fået 0 point før kampen i dag i UECL. At man har slået AGF er ikke nødvendigvis et succeskriterie. Larne slog også AGF. Alle hold i Nordirland burde blive slået komfortabelt af alle hold i Superligaen under normale omstændigheder.
Tirsdag 7. december