Luk

Townsend om kongemål: Min mor viser jeg kan

| Premier League | 3 kommentarer

Infoboks

Everton - Burnley 3-1
Premier League
53' 0-1 Ben Mee
60' 1-1 Michael Keane
65' 2-1 Andros Townsend
66' 3-1 Demarai Gray

Everton Andros Townsend scorede et vidunderligt mål mod Burnley og fortalte bagefter, at hans mor viser ham videoer af sine mål for at vise, at han kan. 

Everton scorede tre gange på syv minutter og vendte et truende nederlag til en 3-1-sejr på hjemmebane mod Burnley mandag aften. 

Comebacket i sig selv var vildt, men prikken over i'et var Andros Townsends fænomenale 2-1-scoring, der langt ude fra blev sparket helt op i venstre hjørne. 

Efter kampen sendte han blandt andet en kærlig tanke til sin mor, der altid sørger for at sende ham videoklip af målene, han scorer, så han kan blive mindet om, at han godt kan. 

- Det var et godt mål, og jeg har ventet på et mål som det. Det var stort at have fans og høre deres stemme fuldt ud. I ny og næ kan jeg godt lige at levere et godt mål, men jeg arbejder på også at få scoret de grimme. 

- Min mor sender mig altid sammenklip af mine mål og beder mig om at se dem. Måske jeg kan blive mindet om, at jeg kan gøre det, så jeg kan gøre det igen, siger Andros Townsend. 

Du kan se højdepunkter fra kampen heriblandt Townsends vilde kasse her.


Af Andreas Roesen
Søndag 26. september