Luk

TPI: Har manglet en Offenberg eller Bræmer

| 2. Division | 1 kommentar
TPI: Har manglet en Offenberg eller Bræmer
Foto: Kurt Bebe

TPI har forbedret sig i foråret, men lørdag blev nedrykningen fra 2. division en realitet til cheftræner Ole Stangerups store ærgrelse.

TPI førte 2-1 og var på vej med tre livgivende point mod Avarta lørdag, men i slutminutterne indkasserede fynboerne en udligning efter lidt tilfældigheder og siden blev det også 2-3 til gæsterne.

Dermed er TPI efter én sæson i 2. division igen et danmarkseriehold.

Cheftræner Ole Stangerup ærgrer sig over lørdagens nedtur og ikke mindst degraderingen.

- Det var ikke i går, at vi røg ud af 2. division. Det er set over hele sæsonen, at vi har manglet både dygtighed og kynisme. Uden at det skal være en lang grædesang, så har vi i lange perioder manglet mange af vores angribere.

- Vi har lukket 19 mål ind i 17 kampe i foråret, og det burde være nok til at overleve, men vi har bare ikke levet scoret tilstrækkelig med mål. 

- Vi manglet en Offenberg, Bræmer eller Songani, som de andre har. Vi har ikke været effektive og dygtige nok på den sidste tredjedel, siger Stangerup til bold.dk.

Stor optimisme

Nedrykningen blev en realitet på samme dag, hvor TPI's andethold rykkede op i Fynsserien og dagen efter tredjeholdets oprykning til serie 2.

- Optimismen er generelt kæmpestor i klubben, og førsteholdet har også udviklet sig hen over sæsonen. Og man vil nok på sigt også tage denne første sæson i divisionerne som lærepenge.

- Men det er nok desværre bare nemmere at overleve i 2. division end at rykke hurtigt tilbage. Vi kommer til at sætte alle sejl for at gøre det, men det er meget svært.

- Se bare på Svendborg-Oure, der vandt 14 kampe i streg, men alligevel blev sorteper, siger Stangerup med henvisning til DS' pulje 3, hvorfra Næsby rykker op.

- Vi hænger lidt med næbbet lige nu selvfølgelig, men jeg håber, at alle vil være med til at rejse os igen. Det håber jeg, at alle står sammen om, siger Stangerup.

Stangerup kom til TPI i vinter og fortsætter også som cheftræner i næste sæson.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

1 kommentar

Vistor 22:23          
Utroligt, at Tarup-Paarup kan rykke ud. Så sent som i efteråret havde de jo hele fem spillere på landsholdet...
Torsdag 18. juli