Luk

Træner fik rødt kort: Falcao afgjorde vildt brag

| Super Lig | 9 kommentarer
Træner fik rødt kort: Falcao afgjorde vildt brag
Foto: Galatasaray

Fenerbahce-træner, Ersun Yanal, fik rødt kort fra bænken, mens Deniz Turuc og Younes Bellhanda også måtte tidligt i bad, da Galatasaray vandt med 3-1 over Fenerbahce i Süper Lig. 

Der var hadsk fodboldbrag på programmet, da Fenerbahce og Galatasaray tørnede sammen i Istanbul i Süper Lig. Begge mandskaber kæmper om at holde trit med topholdene Trapzonspor og Sivasspor i Super Lig. 

Galatasaray lå nummer fire, mens Fenerbahce indtog sjettepladsen inden opgøret. 

Galatasaray havde kampens første store chance, da Henry Onyekuru kom fri i feltet efter fire minutter. Forsøget gik dog tæt forbi. 

Det blev dog starten på et lille overtag til Fenerbahce, og efter 19 minutter begik Marcao straffespark, da han tacklede Fenerbahce-angriberen Vedat Muriqi i feltet. 

Efter at have kigget situationen igennem af VAR dømte dommeren straffespark. 

Straffesparket tog tyske Max Kruse sig sikkert af og scorede til 1-0 for Fenerbahce, da han fintede Galatasaray-målmand Fernando Muslera til den forkerte side. 

Det var tyskerens syvende mål i denne sæson.

Efter 34 minutter var Galatasaray tæt på at komme tilbage i braget, da Henry Onyekuru forsøgte sig mod mål. Forsøget blev dog blokeret ud til hjørnespark. Kort efter lykkedes det dog for Galatasatay at komme på 1-1.

Omer Bayram tog sig af et hjørnespark, og inde i feltet steg Ryan Donk til vejrs og pandede bolden i kassen til 1-1 for udeholdet. Den var den hollandske forsvarsspillers andet mål i denne sæson. 

1-1 stod der ved pausen.

Generelt blev der gået godt til stålet for begge hold, og dommeren måtte en del gange uddele gule kort til spillerne. I første halvleg var der fire gule kort. 

Det lugtede længe af et uafgjort resultat mellem de to rivaler. Inden opgøret var de seneste fem opgør mellem de to mandskaber endt med en pointdeling. 

Efter 67 minutter blev Fenerbahces træner, Ersun Yanal, præsenteret for et rødt kort for at brokke sig højlydt over dommeren. 

Fem minutter efter trykkede Galatasarays farlige mand i opgøret Henry Onyekuru af mod mål i det lille felt, men afslutningen havde Fenerbahce-målmand Altay Bayindir styr på. 

Onyekuru var på spil igen fire minutter efter, da han igen havde chancen for at score, men han ramte træværket. 

Godt ti minutter før tid fik Galatasaray dog lidt hjælp af Fenerbahce-spilleren Jailson Marques Siquiera, da han begik straffespark. Dommeren så situationen igennem af VAR og besluttede, at der var straffespark til udeholdet. 

Sparket tog angriberen Radamel Falcao sig af, og han sparkede bolden i kassen, selvom Bayindir havde valgt den rigtige side. Dermed stod der 2-1 til Galatasaray. 

I kampens slutning blev Fenerbahce-midtbanespilleren Deniz Turuc vist ud med et direkte rødt kort, mens Younes Bellhanda fik sit andet gule kort og dermed også måtte en tur tidligt i bad.

I overtiden kom Henry Onyekuru på tavlen og scorede til 3-1 for Galatasaray, da han udnyttede, at Fenerbahce satsede alt og tog en solotur fra midten af banen. 

Han kom næsten alene igennem med Bayindir og driblede forbi og scorede til slutresultatet 3-1. 

Det var første sejr til Galatasaray over Fenerbahce på udebane i over 20 år.

Med sejren er Galatasaray nummer to i ligaen, mens Fenerbahce er nummer seks.


Af Anders Jensen

9 kommentarer

Campeones32 19:09          
Speciel info der kunne have været nice at have med; Gala har ikke vundet over Fenerbahce på udebane i ligaen i 21 år.
Slettet(522153202003) 19:25          
Fucking. Endelig.
Murat 19:36          
Woooooo
Cimbom1905 08:30          
Campeones32

Hahaha rigtig vigtig info... lad os bare droppe hoved historien som er at Gala vandt kampen, men lad os endelig hænge os i ligegyldig info... men når nu vi snakker om info og statistikker. Kan i hos bold.dk så heller ikke tilføje at fenev ikke har vundet en pokal i 6 sæsoner, og sidste år lå til nedrykning den første del af sæsonen, samt de ikke har spillet championg league i over 13 år? Super vigtig info synes jeg hahahaha

REZILSINIZ SIKESPOR!!
Slettet(522153202003) 14:10          
Generelt en sølle skrevet artikel med en masse fejl og fejlinformation. Egentligt er jeg tilhænger af, at artikler som disse bliver skrevet kortere med en læsetid på under et minut.
Onyekuru ramte aldrig træværket, dommeren kiggede aldrig de to situationer igennem ved VAR som artiklen hævder. Det er også mindre detaljer, hellere ingen detaljer end fejlinformation.

Er dog glad for at se tyrkiske kampes artikler på bold, keep on going :)

Derudover har Feners noneksistens i ChL ingen betydning for artiklen, det samme med at de ikke har vundet super lig i 6 år. Det er semi vigtig information at Gala ikke har vundet i over 20 år i Kadiköy. Endelig skete det dog, var helt gennemblødt efter kampen.
Cimbom1905 15:50          
Nu var det skrevet i en ironisk tone fra min side, eftersom vedkommende følte et behov for at skulle tilføje ekstra info til artiklen... Måske ser han/hun det som en trøst ifht deres elendige præstation igår og deres generelt dårlige stime over 2 sæsoner nu.

Jeg ved da godt at "journalisterne" herinde på bold ikke ubelejliger sig selv med lidt forarbejde inden man skriver en artikel... det er ikke noget nyt desværre :)
Campeones32 23:31          
Cimbom - hold din kæft. Jeg er ikke Fener-fan og er i den grad heller ikke Gala fan. Ingen af de tyrkiske taberklubber siger mig noget.
Jeg skrev blot info´en da det sommetider giver lidt ekstra til en sejr at det er "historisk". Og det må man da sige at første sejr på banen i 21 år er..
Det var måske forkert det jeg skrev eller hvad ?? Du da dum.
Søndag 29. marts
Lørdag 28. marts