Luk

Træner-kaos: EfB anmeldt til Arbejdstilsynet

| Esbjerg fB | 117 kommentarer

Infoboks

Esbjerg fB - Vendsyssel FF
NordicBet Liga (25/07)
bet365 1,90 3,50 4,00

Arbejdstilsynet er blevet bedt af Spillerforeningen om at se nærmere på arbejdsforholdene i Esbjerg, efter Peter Hyballa angiveligt har slået og begået psykisk terror mod flere i klubben.

Spillerforeningen har tidligere været ude og kritisere forholdene i Esbjerg under den nye cheftræner Peter Hyballa.

Træneren har angiveligt benyttet sig af psykisk og fysisk afstraffelse af flere spillere, hvilket Spillerforeningen var ude og irettesætte, men uden resultat.

Nu har Spillerforeningen mistet tålmodigheden og meldt forholdene til Arbejdstilsynet, fortæller direktør Michael Sahl til Ekstra Bladet.

- Derfor føler jeg også, at vi nødsaget til at gå videre med sagen, for jeg føler i den grad, at der nu er behov for klart og tydeligt at sige fra over for en kultur eller bare en tendens, hvor dine personlige rettigheder som ansat i Danmark - og som menneske - bliver udfordret, siger direktøren til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Derfor har vi også anmeldt det til Arbejdstilsynet, pointerer Sahl.

Den 45-årige Hyballa har kontrakt til 2023 i Esbjerg.


Af Theis Fischer Brandt

117 kommentarer

stik i rend dreng 21:40          
Hvad har EAF at sige til det?
Finn Rav 21:42          
Shit en farce. Han er sikker en okay træner, men wow et fejlcast af EfB . Der er nogen der ikke helt har gjort grundarbejdet..
mjdj 21:46          
Fornuftigt. Det er ingen mening i at forsvare en leder, der forfalder til ydmygelse af sine medarbejdere. Det gælder både i fodbold og i erhvervslivet.
DenErHeltSikkerEM2021 21:53          
Stik i rend dreng:

EaF vil snart komme med et indlæg, hvor han lærer fra sig, at der ingen problemer er, at spillerne er forkælede, at vi ikke kan bruge anonyme kilder til noget og at alt dette hysteri derfor er opdigtet.
Danish_Messiah 21:57          
i alle elite miljø´er er der fysisk afstraffelse.
det er lige som en del af den verden forfanden altså !

mon ikke meget af det bare er løgn !
Épandeur à Fumier 21:57          
Så må der komme beviser på bordet!

Skønt at få afklaring på det. Ledelsen har tydeligvis vurderet at der ikke er mere i det. Så bliver det interessant at høre om de også mener det samme.

Vold er det jo ikke, det viser spillerforeningen tydeligt, når de ikke har bevis nok for at lave en politianmeldelse. Så det er nok som først antaget, der er ikke beviser for noget som helst. Og nu vil fagforeningen have en anden instans ind og opfinde nogen beviser.

Sjovt som det virker til, at de har droppet anklagen om at træningen var umenneskelig hård, og arbejdstiderne for ekstreme.
magn6243 22:04          
Altså jeg tænker bare hvor helved klubbens kommunikation er henne. Fuldstændig håbløst at man ikke kommer med en eller anden form for redegørelse, det er jo helt groteskt det her efterhånden…
Fredag 23. juli