LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Trængt Rosenborg-chef: Jeg er udsat

| Eliteserien | 10 kommentarer
Trængt Rosenborg-chef: Jeg er udsat
Foto: Getty Images

Infoboks

Brann - Rosenborg
Eliteserien (26/05)
bet365 1,75 3,60 4,75
NordicBet 1,75 3,65 4,95
Oddset 1,70 3,50 4,60
Stream Brann – Rosenborg på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement

Eirik Horneland ved godt, at han er på vippen som cheftræner i Rosenborg, som har fået en forfærdelig start på sæsonen.

Rosenborg har med blot seks point for otte kampe fået en forfærdelig start på sæsonen, og klubben ligger helt nede som næstsidst i den norske tabel.

Cheftræner Eirik Horneland ved godt, at pilen peger på ham, hvis den sportslige ledelse begynder at rulle hoveder.

- Min position er udsat, erkender Eirik Horneland over for TV 2 Norge.

Han nyder da heller ikke ligefrem at være træner i Rosenborg for tiden.

- Det er ikke så fedt at være chef for et hold, som ikke leverer. Det siger alt, at vi har seks point efter otte kampe. Men nu er det en fordel, at kampene ligger tæt. Vi skal rense hovederne, og så skal vi vende det så hurtigt som muligt, siger Horneland.

Rosenborg skal søndag møde Mjøndalen, som er oprykker.

Stream Brann – Rosenborg på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

10 kommentarer

Titi81 08:28          
Jeg tror at han har fat i noget...
Ljatifi 08:38          
Sikke et selvmål. "Ikke så fedt at være træner for et hold der ikke præsterer." Det siger vist mere om personen med lederkasketten, at han offentlig kan sige det.
Det er ret demotiverende, at han der skal forsøge at lede holdet ud af krisen, skyder skylden på andre end dig selv. Specielt når han står med ansvaret.
turbocharlie 08:42          
Han må virkeligt også have gjort noget forkert og tabt omklædningsrummet, for det er samme trup som sidste år og ALLE er ringe hver kamp. Så meget niveau falder et helt hold ikke fra den ene sæson til den næste.

Måske Bendtner er mere vellidt i truppen end folk går og tror, og den nye træners behandling af ham smitter af på deres "indsats" det er selvfølgelig blot et gæt, men noget er der satme galt.
Snigskytten 08:56          
Ikk i følge KB87, turbocharlie. Så ødelægger Bendtner alt i og omkring klubben. Ja faktisk os hele Norge.
DetStoreFar 08:57          
Bendtner har ødelagt Rosenborg. Det er kun gået ned af bakke siden han stemplede ind xD
AK78 09:07          
Vildt nok, hvis Bendtner kan ødelægge en helt klub ved ikke at spille.
Bosse1983 09:21          
Problemet er vel mere at Horneland er et båthorn. Rosenborg har oplagt en række problemer, og det er da heller ikke tilfældigt at 3-4. valget Horneland får tjansen, efter de andre har afslået. Rosenborg er dog stadig et mesterhold, så Hornelands planer om at lave alt om falder ikke i god jord hos alle. Bendtner kritiserede Horneland for manglende instrukser. Horneland mente Bendtner måtte have sovet de sidste 6 uger til træning, og så sit snit til at vise noget magt, ved at parkere ham. Vil Rosenborg spille som Haugesund, er Bendtner ikke den rette. Det er jeg egentlig enig i. Det gør dog ikke smålige magtdemonstrationer mere appetitlige.
Spil og resultater har så vist, at det tilsyneladende ikke kun er Bendtner, som ikke forstår hvad træneren vil. Han var bare dum nok til at sige det højt. Hvad angår Bendtner, siger medspillerne at han arbejder godt og udmeldingerne har da også været ydmyge fra spilleren selv. At pressen hopper med på vognen om at han potentielt er et problem, hjælper dog ikke hans situation. Det giver dog Horneland en lille undskyldning for at servere den ene gang lort efter den anden. Hvor længe klubben vil gå med dundrende underskud på hjemmekampene, fordi fans har svigtet Horneland og ledelsen, bliver interessant at følge. Jeg tror tålmodigheden er opbrugt. Rosenborg er en syg patient. De har brug for en læge, ikke for en brolægger.
Fredag 24. maj