Luk

Trætheden satte en stopper for FCN og AGF

| 3F Superliga | 20 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - AGF 0-0
Superligaen Grundspil

FC Nordsjælland og AGF må stadig vente på deres første sejr i denne sæson, da de to mandskaber spillede 0-0 i 3F Superligaen, hvor begge mandskaber var ramt af træthed.

Det var jagten på den første sejr søndag på Right to Dream Park, da FC Nordsjælland tog imod gæsterne fra AGF.

Værterne indledte med et nederlag til oprykkerne fra Viborg, mens David Nielsens tropper fik 1-1 mod Brøndby. I midtugen blev det også til et choknederlag til Larne FC i Conference League-kvalifikation, og derfor var begge mandskaber ivrige efter at få tre point.

Det var også tydeligt i kampens start, hvor begge hold lagde offensivt ud og spillede sig frem til flere store muligheder.

Her var gæsternes nye angriber, Dawid Kurminowski i flere omgange tæt på at blive noteret for sit første mål.

Efter 15 minutter fik han blandt andet en dobbeltchance efter en god aflevering fra Gift Links, men den formåede polakken ikke at omsætte til mål.

Efter en halv time var FC Nordsjælland tæt på at bringe sig på 1-0, da Martin Frese tog chancen på et direkte frispark, og sikke et drøn, som han fik sendt afsted.

Bolden havde retning mod det ene hjørne, men AGF’s Jesper Hansen viste klassen og reddede bolden, selvom flere tilhængere i Farum havde set bolden inde.

I slutningen af halvleg burde Kurminowski have sendt AGF til pause med en føring, da han lige pludselig befandt sig i en en-mod-en-situation mod Kian Hansen, men den erfarne stopper formåede at få stoppet polakken, som ærgrede sig over den spildte mulighed.

Efter pausen var det Farum-mandskabet, som fik halvlegen første store mulighed, da Hansen lagde et indlæg i boksen.

Her endte den hos Abu Francis, der dog manglede skarpheden i sit hovedstød, der røg over Hansens mål.

Der var ikke nær så meget gang i anden halvleg, som der var i løbet af den første, og det kunne måske have noget med varmen at gøre, da der var over 30 grader i Farum.

Begge mandskaber blev ramt af krampe og træthed, og det lignede mere og mere, at både FCN og AGF var tilfredse med det ene point.

I slutfasen var samtlige spillere helt færdige, men FCN havde de største muligheder. Her kan AGF dog være glade for, at de har Hansen nede mellem stængerne, da han hev flere store redninger frem.

Måltavlen på Right to Dream Park nåede derfor aldrig at komme rigtig i gang, da opgøret mellem FC Nordsjælland og AGF endte 0-0.


Af Raymund Nelausen
Torsdag 16. september
Onsdag 15. september