Luk

Træværk tæt på at give PSG skidt CL-optakt

| Ligue 1 | 0 kommentarer

Infoboks

Caen - PSG 1-2
Ligue 1
56' 1-0 Rodrigue Casimir Ninga
59' 1-1 Kylian Mbappe
87' 1-2 Kylian Mbappe

Paris Saint-Germain ramte træværket tre gange imod bundholdet Caen, der tre minutter før tid blev dukket af en smertefuld 2-1-scoring, som tomålskytten Kylian Mbappe noterede sig for.

Paris Saint-Germain skulle lørdag forsøge at få sig en god optakt til deres Champions League-returkamp mod Manchesster United, de på udebane mødte bundholdet Caen i Ligue 1.
 
På trods af den vigtige kamp mod Ole Gunnar Solskjærs mandskab i sigte stillede Thomas Tuchel til start med blandt andet Kylian Mbappe, Angel Di Maria samt Dani Alves på en noget uortodoks plads på den centrale midtbane.
 
Udeholdet havde derfor massere at skyde med rent offensivt, og havde 23 minutter inde i opgøret også bolden i nettet.
 
Di Marias-scoring blev dog underkendt for offside efter at være blevet set igennem for VAR, og så måtte PSG fortsætte med at forsøge sig frem.
 
Ti minutter senere ramte Marquinhos så overliggeren for gæsterne, før et Di Maria-forsøg tre minutter blev tippet på stolpen af Caen-keeper Brice Samba.
 
PSG fortsatte med at producere et hav af store chancer, men alligevel var det hjemmeholdet som højst overraskende kom i front efter 56 minutter, da Casimir Ninga flot fik taget et frispark med sig i feltet, før spilleren fra Chad fik lagt bolden ind bag Alfonse Areola.
 
Tre minutter senere skulle PSG dog endelig få hul på målbylden, da Kylian Mbappe fik sat udligningen i kassen på straffespark.
 
De franske mestre fortsatte målrettet med at nå frem til endnu en scoring med blandt andet indskiftningerne af Julian Draxler og Eric-Maxim Choupo Moting.
 
Det var dog vidunderbarnet Kylian Mbappe, som tre minutter før tid fik skovlet 2-1-scoringen i mål, hvilket kom som en knytnæve for det hårdtprøvede Caen-hold.
 
PSG var dog ligeglade og med den fulde gevinst fra dagens opgør hentede Thomas Tuchels mandskab deres 23.  sejr ud af 26 mulige i Ligue 1.


Af Mads Adam Wegener
Torsdag 27. januar
Onsdag 26. januar