LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Transferfri Dickoh har fået blod på tanden

| Superligaen Grundspil | 6 kommentarer
Transferfri Dickoh har fået blod på tanden
Foto: Getty Images

Infoboks

AC Horsens - SønderjyskE
Superliga Nedrykning, Gruppe 1 (21/04)
bet365 3,00 3,20 2,40
NordicBet 2,95 3,15 2,50
Oddset 2,90 3,20 2,55

Se Everton - Manchester United

Stream live på Eurosport Player 

 

Advertisement
Advertisement
Francis Dickoh har fået ekstra blod på tanden af sin succesfulde afslutning i SønderjyskE og udelukker trods bruddet med sølvvinderne ikke en fremtid i Haderslev. Men han kigger først andre steder hen.

33-årige Francis Dickoh skrev i marts en kort aftale med SønderjyskE, og den tidligere FCN, FCM, Utrecht og Hibernian-spiller nåede at bidrage med fem kampe undervejs til sølvet – derudover også en afgørende scoring mod Randers.

- Det har været en rigtig fin periode for mig og for holdet, og jeg er meget glad for, at jeg fik lov at vise, at jeg sagtens kan være med i SønderjyskE og i Superligaen. Jeg blev kampens spiller mod Randers, og kampen mod OB var også rigtig god fra min side. Jeg er tilfreds med, jeg nåede i god nok form til at gøre en forskel for holdet, siger Dickoh til bold.dk.

SønderjyskE meddelte forleden, at de ikke forlænger med den rutinerede stopper, men samarbejdet er ikke helt dødt.

- I første omgang kigger klubben på andre alternativer end mig, og jeg sonderer terrænet for andre muligheder for mig selv. Men dermed er det ikke helt udelukket, at vi måske senere hen finder ud af noget.

- Jeg har nydt meget at være i klubben. Jeg kom ind i en meget velfungerende trup, og jeg har uden tvivl fået endnu mere blod på tanden. Især fordi jeg har fået bevist over for mig selv og for omverdenen, at jeg stadig kan være med og gøre en forskel, siger Dickoh.

Dickoh vil gerne blive i Danmark, men holder de fleste døre åbne.

- Der har været nogle ting fra udlandet, som jeg ikke har fundet interessante nok og derfor har afvist. Så meget vil jeg gerne sige. Jeg kan godt mærke, at jeg har gjort en hæderlig figur og er kommet på landskortet igen, men jeg vil finde den rigtige klub.

- Jeg sidder ikke og venter på SønderjyskE ved telefonen. Slet ikke. Døren er lukket lige nu, og derfor kigger jeg andre steder hen, og jeg vil selvfølgelig gerne have noget på plads så hurtigt som muligt, men det skal som sagt være det rigtige, siger Dickoh, der har 13 A-landskampe for Ghana på sit CV.

Udover Dickoh har SønderjyskE også sagt farvel til kantspilleren Andreas Oggesen.

mikael@bold.dk

Se Everton - Manchester United Stream live på Eurosport Player   
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

6 kommentarer

Mr. Brøndby fan 12:55          
Brøndby... lad vær... Jeg kan desværre mærke, at det bliver den gode langsigtede løsning man tager fremfor at have været hurtigere på snitterne med Maxsø...
mvp 14:57          
Selvfølgelig er han ikke aktuel for Brøndby, hvordan i alverden er du kommet frem til det? Og hvor ved du fra det ikke var Maxsø der gerne ville blive i fcn?
Mr. Brøndby fan 16:25          
mvp

Hehe is på ;-)
For det første, har jeg intet at have det i med Dickoh, jeg frygter det bare... af tidligere erfaringer synes jeg ofte man har set Brøndby tale stort op for så at hente noget meget ringe. Jeg kunne sagtens forestille mig Dickho blev hentet som "gardering"... han har jo rutine til et ungt hold... Kan desværre næsten allerede se ham i en gul trøje og Troels der udtaler en masse godt :-)
Jeg håber du har ret... virkelig...

Med Maxsø... selvfølgelig ville han da blive i FCN... altså FCN havde nok aktiveret en klausul om automatisk forlængelse hvis de kunne det ... så det må man jo formode. Min påstand er bare, at er det tilfældet, så må bejlerne ikke have været særlig overbevisende i deres argumenter... Han var afklaret med at skulle væk, for så at ændre fuldkommen mening. det tyder for mig at se på, at han har kigget tilbuddene igennem og vurderet, at der hvor han er er fint nok. Jeg tror heller ikke der har været noget bud fra udlandet, der var spændene nok, derfor venter han. Er han ikke tidligere Brøndby dreng Maxsø og skiftede i de dårlige år? det mener jeg... med et helt nyt forsvar og gode udsigter til spilletid, europa kval, MÅSKE mere i løn og en har været der tidligere - synes der er mangeargumenter. Det kan selvfølgelig være han ikke var glad i Brøndby eller ikke ser det nye set up så spændende og så er det jo en anden sag. Synes bare også Midtjylland og måske FCK har gode argumenter også, hvis de nu ville have erstatninger... FCK har vel en gammel Antonsson m.fl de måske snart vil have erstattet ? :-)
Mr. Brøndby fan 16:26          
Noget helt tredje er selvfølgelig at der ikke har været de bejlere, jeg skriver ovenover.. meeen mon ikke de danske klubber gerne ville have haft ham? Det tror jeg...
Alle de gætterier..
mvp 17:04          
Altså jeg nægter fuldstandig at tro han kommer til BIF :) Manden var 4. valg i SE efter Kanstrup, Mussmann og Luijckx.

Maxsø var tidl BIF dreng ja, ville også godt have haft ham tilbage, men tror hjulmand har gjort forskellen. Var ellers sikker på han var på vej til Portugal eller andet sted end Skandinavien.
Mr. Brøndby fan 00:05          
Det kan du selvfølgelig sige, men Albrechtsen var lidt det samme i FCM - eller husker jeg forkert? Han har nu været fin for os trods alt!

Ja det tror jeg også, men er heller ikke sikker på, at bejlerne har gjort nok. Der er mange argumenter, der efter min bedste overbevisning kunne trumfe Hjulmand kortet. Et gennembrud i FCK vil alt andet lige give flere og måske større muligheder end i FCN og jeg er så naiv at tro, at det samme gør sig gældende i Brøndby :-)
Søndag 21. april
Lørdag 20. april