Luk

Transferfrit Superliga-emne tager til Qatar

| 1. Division | 16 kommentarer

Infoboks

Den transferfrie islandske landsholdsspiller tager til Qatar for at spille for Al Arabi. 

Den tidligere islandske landstræner Heimir Hallgrimsson står nu i spidsen for Al Arabi i Qatar, og han får nu islandsk selskab.

Den 31-årige midtbanespiller Birkir Bjarnason tager således til Al Arabi efter en periode som klubløs efter kontraktudløb i Aston Villa i sommer.

B.T. skrev for nogle uger siden, at tre-fire klubber fra Superligaen - inklusiv FC København og FC Midtjylland - var ude efter Bjarnason, men han har altså nu valgt en anden vej. 

Al Arabi har i forvejen Bjarnasons landsholdskollega Aron Gunnarsson i truppen. 


Af Mikael Blond

16 kommentarer

CopenhagenNoice 09:12          
Skam dig. Føj!
bub 09:20          
Hvis motivationen for sportslig udfordring ikke er større end penge, er det fint at han ikke kom til FCK!
Maradona-Messi 09:27          
Tja, han får til pensionen. Desuden er det vel de færreste, der lever et fuldstændigt "syndfrit" liv, fx med ferierejser til Tyrkiet, eller køber lige rigeligt med tøj...eller en weekendtur til Paris...eller?
proege 09:34          
Hvem ville ikke gerne hive en stor kontrakt hjem et par år før pension, og sikre sine?
Slettet(311747212207) 09:39          
Det er da fuldt forståeligt i hans alder.
Eiskalt 10:02          
Ej, stop nu det frelste pis!

Var han taget til Kina var der ingen der havde råbt op selvom de piner deres eget folk og skider på demokratiet - ikke et hak bedre end Qatar.

Fordi han vælger at spille i Qatar og tjener en forfærdlig masse penge på det, så er det jo ikke en blåstempling af deres politik. Og tænk hvis det var, ja, så var han politisk uenig med dig og hvem gør dig til smagsdommer over hans overbevisninger.

31 år og fra Island med udløbet kontrakt i Aston Villa - den chance for så mange penge kommer nok ikke igen og jeg forstår ham faktisk godt.
TheLazyOnr 10:58          
Selvfølgelig er det skidt at spille i Qatar. Eller Kina for den sags skyld. Der er bare det at både Aron Gunnarson og Birkir Bjarnason har haft det bedst, og spillet noget af deres bedste fodbold under Heimir Hallgrimsson (tidligere assistent og landstræner for Island) som er Al-Arabis træner. De har begge tidligere sagt at de gerne ville arbejde med ham igen efter VM18. Det er mere nuanceret.
Fredag 28. januar
Torsdag 27. januar