LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Transfertid: Barca bytter brasser med Chelsea

| International | 49 kommentarer
Selvsikker Wijnaldum: "Selvfølgelig tror vi, at vi vinder Premier League"
AMATØRFEJL: FC Barcelona brugte karantæneramt spiller i pokalkamp
Liverpool forlænger: Profil får ny lang kontrakt
Bundesligaen er tilbage: Se sæsonens ti bedste assists - Danskerscoring blander sig i toppen
Highlights: Southampton ude efter millimeter-tæt VAR-kendelse og straffesparkskonkurrence
Transfertid: Barca bytter brasser med Chelsea
Foto: Getty Images

Infoboks

Sporting Gijon - Real Oviedo
Segunda División (24/03)
bet365 2,15 2,87 4,00
NordicBet 2,20 2,85 3,60
Oddset 2,15 2,85 3,60
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!
Her finder du dagens udgave af bold.dk's nye rygteoverblik.

Transfertid er bold.dk's nye transferrygte-univers.

Intet er endeligt her, men vi vil forsøge at give dig det bedste og mest kvalificerede overblik over januars transferrygter fra medier og journalister, som, vi vurderer, er troværdige.

Barcelona vil bytte Malcom for Chelseas Willian 
Barcelona er ifølge Sky Sports interesserede i at lave et byttehandel med Chelsea, der involverer englændernes Willian og Barcelonas egen Malcom. I sommer bød catalanerne angiveligt 455 millioner kroner for Willian, hvilket blev afvist af Chelsea, hvorfor Barcelona i stedet hentede Malcom i Bordeaux. 

Dortmund vil hente Thorgan Hazard 
Ifølge tyske Bild vil Borussia Dortmund bruge nogle af millionerne fra salget af Christian Pulisic til at hente Thorgan Hazard, der har kontraktudløb i Mönchengladbach i 2020 og angiveligt ikke ønsker at forlænge. Prisen for 25-årige Hazard menes at være i omegnen af 310 millioner kroner.

Sporting Gijon interesseret i bænket Kodro
FC København-angriberen Kenan Kodro kan være på vej til at tage næste skridt i sin karriere, da det er knapt med spilletid i FCK. Spanske Sporting Gijon fra Segunda Division er angiveligt interesseret i at hente Kodro tilbage til spansk fodbold, skriver den spanske lokalavis La Voz de Asturias.

Bayern München vil have Rabiot
Paris SG's Adrien Rabiot har længe været meldt tæt på Barcelona, men nu er Bayern München ifølge franske RMC Sport gået ind i kampen om Rabiot, hvis kontrakt med PSG udløber til sommer. Bayern-boss Hasan Salihamidzic har ifølge RMC kontaktet PSG for at hente Rabiot allerede her i januar.

Valencia siger farvel til Batshuayi
Valencias sportsdirektør Mateu Alemany forklarer, at klubben ophæver lejekontrakten med Michy Batshuayi, som derfor vender tilbage til Chelsea her i januar.

Juventus giver Ramsey femårig kontrakt
Sky Sports meddelte tidligere torsdag, at Arsenals Aaron Ramsey rykker til Juventus til sommer. The Guardian oplyser nu, at Ramsey og Juve er blevet enige om en femårig kontrakt, og at Ramsey med en løn på mere end 1,1 millioner kroner om ugen bliver Juves næstbedst betalte spiller.

Rafinha forlader Bayern München
Den brasilianske forsvarsspiller Rafinha udtaler til Bild, at han forlader Bayern München til sommer og fortsætter karrieren i hjemlandet Brasilien hos klubben Flamengo.

Tottenham har udset sig Joachim Andersen
Ifølge The Independent har Tottenham udset sig Sampdorias danske forsvarsspiller Joachim Andersen som den mest oplagte erstatning for Toby Alderweireld, hvis belgieren forlader Spurs til sommer. Ifølge mediet forventes danskeren at koste omkring 290 millioner kroner. 

Kinesere byder på Ajax-dribler
Ifølge De Telegraaf har kinesiske Guangzhou Evergrande budt 321 millioner kroner for Ajax' brasilianske dribler David Neres. Mediet, skriver at Ajax er åben for at sælge, hvis man lykkes med at hente Club Americas Diego Lainez som erstatning. 

Ajax-komet bliver i klubben
Ajax' ombejlede midtbanespiller Frenkie de Jong forklarer til klubbens Twitter-profil, at han helt sikkert bliver i den hollandske klub resten af sæsonen. Klubber som FC Barcelona og PSG har været meldt interesserede i stortalentet. 

Howe vil ikke sælge stjerne
Bournemouth-angriberen Callum Wilson har været sat i forbindelse med et skifte til Chelsea, men manager Eddie Howe har ingen intentioner om at sælge nogen af klubbens profiler i januar, siger han til Sky Sports.

Southampton-spids til Serie A
Den italienske Southampton-angriber Manolo Gabbiadini er på vej til Serie A-klubben Sampdoria på en lejeaftale, skriver Sky Sports. Ifølge mediet får Sampdoria en købsklausul på 89 millioner kroner med i aftalen.

Liverpool-talent vender hjem
Ifølge Liverpool Echo har Liverpool hjemkaldt den 19-årige offensivspiller Ben Woodburn fra sit lejeophold i Sheffield United. Opholdet var ingen succes for waliseren, der ikke fik meget spilletid. Ifølge mediet er klubber som Brentford, Blackburn og Hull interesserede i at leje talentet.

Læs onsdagens 'Transfertid' her.

Sådan dækker vi transferrygter:
På bold.dk går vi meget op i, at vi ikke fylder vores læsere med røverhistorier, og derfor gør vi os umage, når vi vurderer og beslutter, hvilke transferrygter der skal ende som nyheder på bold.dk. 

Vi skriver derfor kun historier, som, ifølge vores vurdering, er de mest troværdige - primært fra de allermest troværdige medier og journalister fra ind- og udland.

Vi vurderer fra gang til gang, hvorvidt historien kan være sand ud fra blandt andet rygtets detaljeringsgrad, og vi vil, i det omfang det er muligt, selv forsøge at få be- eller afkræftet rygtet.


Af Anton Græsdal Maajen

49 kommentarer

bruger 166703 07:20          
bliver spændende at se hvad Ramsey kan bringe til Juventus og Serie A. umiddelbart tror jeg det bliver godt.
waister 08:26          
Det er også den eneste måde Ramsey kan vinde trofæer på.. GG
DjarlieAustin 08:30          
Ja, for det er jo helt umuligt hos Arsenal, ik? Glem nu ikke at han har 2 FA-cup trofæer.
Superliganørden 08:32          
Spændende skifte. Jeg tror det kunne blive yderst positivt for den kære Ramsey.
JacobVSO 08:40          
Undskyld, men, hvem fanden er Joachim Andersen? Har aldrig hørt om manden, og nu skal Spurs betale 290 millioner for ham? Hvorfor var han ikke med i VM-truppen, så? Og har han spillet i superligaen nogensinde?
tegnet igen 08:52          
Følger du med i hvad sker med danske fod bolddpillere det ved alle sku da
LukeDanDuke 08:52          
Undskyld, men, hvem fanden er Joachim Andersen? Har aldrig hørt om manden, og nu skal Spurs betale 290 millioner for ham? Hvorfor var han ikke med i VM-truppen, så? Og har han spillet i superligaen nogensinde?
På den ene side er det lidt useriøst hvis spurs rent faktisk vil betale tæt på 300 millioner kroner for JA.

På den anden side følger man heller ikke specielt meget med hvis man ikke kender JA.
Søndag 24. marts
Lørdag 23. marts