LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Transfertid: Napoli-kroat har mange bejlere

| International | 9 kommentarer
Premier League-angriber vurderes til £75m - men han skal bare passe sit arbejde
HAHA: Jamie Vardy klæder sig ud som Spiderman til Leicester-træning - se det her
AMATØRFEJL: FC Barcelona brugte karantæneramt spiller i pokalkamp
Arkivklip: Se eller gense det fantastiske indslag om Zlatan Ibrahimovic ’Fra Rosengården til Barcelona’
Officielt! Fulham henter tidligere Liverpoolprofil
Transfertid: Napoli-kroat har mange bejlere
Foto: Getty Images

Infoboks

Fulham - Manchester City
Premier League (30/03)
bet365 17,00 7,50 1,14
NordicBet 14,00 8,60 1,20
Oddset 12,50 8,00 1,18
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!
Her finder du dagens udgave af bold.dk's nye rygteoverblik.

Transfertid er bold.dk's nye transferrygte-univers.

Intet er endeligt her, men vi vil forsøge at give dig det bedste og mest kvalificerede overblik over januars transferrygter fra medier og journalister, som, vi vurderer, er troværdige.

Sevilla vil have Marko Rog
Sevilla er blandt flere bejlere til Napolis kroatiske midtbanespiller Mark Rog, som Schalke også er meldt interesserede i. Det bekræfter Napoli-præsident Aurelio De Laurentiis overfor ABC de Sevilla; 'Mange hold er interesserede i ham. Jeg snakker med Ancelotti, og så finder vi ud af, hvad vi gør'.

AGF-kaptajn er på vej til Tyrkiet
AGF's anfører Pierre Kanstrup er ifølge bold.dks oplysninger på vej til det tyrkisiek bundhold Erzurumspor. 

Brøndby er tæt på svensker
Berliner Zeitung melder Brøndby tæt på den 25-årige svenske kantspiller Simon Hedlund, der har haft problemer med at komme på holdet i Union Berlin i denne sæson.

Bekræftet: Hedlund skifter til Brøndby på en kontrakt til sommeren 2023.

Watford og Milan slås om Lyon-spiller
Både Milan og Watford er ifølge L'Equipe ude efter Lyons 22-årige ivorianske angriber Maxwel Cornet, der i forhold til de seneste sæsoner har svært ved at tilkæmpe sig spilletid hos franskmændene.

AGF går efter Patrick Mortensen
Ekstra Bladet skriver, at AGF har budt på Sarpsborgs 29-årige danske angriber Patrick Mortensen, og avisens norske kilder forventer, at det bliver til en handel.

Bekræftet: Mortensen er ny mand i AGF-folden. Han har skrevet fire år.

Stopper kan forlade Saints 
Den hollandske forsvarsspiller Wesley Hoedt kan være på vej væk fra Southampton i januar, hvis han selv vil. Det forklarer manager Ralph Hasenhüttl til Sky Sports.

Chelsea afviser Barcelona
Chelsea har angiveligt afvist Barcelonas ønske om at få fingrene i Willian, mod at den spanske klub sender Malcom til London sammen med en pose penge· En aftale til en samlet værdi på omkring 400 millioner kroner. Det skriver The Telegraph.

Everton vil have Chelseas Batshuayi
Chelseas angriber Michy Batshuayi vender retur til klubben her i januar efter et mindre vellykket lejeophold i Valencia. Ifølge Sky Sports vil Everton forsøge at hente belgieren til klubben, men er kun interesseret i en permanent aftale og ikke en lejekontrakt.

Huddersfield er lun på Leicester-japaner
Ifølge The Telegraph har Huddersfield lagt et bud på Leicesters Shinji Okazaki. Japaneren har ikke fået meget spilletid i denne sæson for Leicester, hvor hans kontrakt udløber til sommer, og danskerklubben Huddersfield går efter at hente offensivspilleren til klubben her i januar.

Fulham lurer på højreback
Fulham er klar til at lade lejesvenden Tomothy Fosu-Mensah vende retur til Manchester United, efter backen ikke har spillet sig ind på holdet. I stedet har Fulham ifølge Sky Sports set sig lun på den senegalesiske landsholdsback Youssouf Sabaly, som ikke har spillet meget i denne sæson for Bordeaux.

Læs torsdagens 'Transfertid' her.

Sådan dækker vi transferrygter:
På bold.dk går vi meget op i, at vi ikke fylder vores læsere med røverhistorier, og derfor gør vi os umage, når vi vurderer og beslutter, hvilke transferrygter der skal ende som nyheder på bold.dk. 

Vi skriver derfor kun historier, som, ifølge vores vurdering, er de mest troværdige - primært fra de allermest troværdige medier og journalister fra ind- og udland.

Vi vurderer fra gang til gang, hvorvidt historien kan være sand ud fra blandt andet rygtets detaljeringsgrad, og vi vil, i det omfang det er muligt, selv forsøge at få be- eller afkræftet rygtet.
Af Mikkel Nøhr

9 kommentarer

fiffty 10:35          
Man undrer sig, hvordan man kan afvise sådan et bud på en (næsten) færdig Willian
Hans1010 10:44          
Er det ikke en smule søgt at i bare kopierer skysports transfercenter?

Og i øvrigt dermed også en anelse paradokssalt at i hæfter at i gør jer umage med kun at bringe de aller mest troværdige rygter. Skysport og i almindelighed og deres transfercenter i særdeleshed har ry for at være ren clickbait og gossip.

Hvis i vil være seriøse omkring det så bør i da samle nyheder fra de troværdige medier i hvert land. Her tænker jeg Mundo, sky Italia, radio cataluyna, COPE, kicker, L´Equipe osv. Eller endnu bedre, de mest troværdige journalister. Det kunne være Gerard Romero, Edu Polo, Gianluca Di Marzio, Frank Lußem.

Det andet er sgu både useriøst og vel også journalistisk uetisk at kopiere andres arbejde.
Edinho 10:49          
Imponerende indsigt, Hans :)
El Pedrosen 10:54          
Jeg ved godt, at skysports ikke er, hvad de har været. Men ligefrem at kalde dem for et clickbait og gossip-medie, synes jeg godt nok er over stregen.
Der Grüne 11:29          
Jeg ved godt, at skysports ikke er, hvad de har været. Men ligefrem at kalde dem for et clickbait og gossip-medie, synes jeg godt nok er over stregen.
x2
losamigoss 12:00          
Håber godt nok ikke der er hold i Willan sagen. Han spiller opgivende og ugideligt og jeg ser ingen fremtid for ham i klubben, hvorfor penge og Malcolm bestemt ikke lyder som en dårlig handel i mine øre.
Sebalist 13:29          
Min oplevelse af Sky er, at de har ret i langt over 50% af de rygter de bringer. Sandsynligvis fordi de bringer reelle spekulationer fra diverse klubber/spillere, der så senere hen kan have ændret sig. Det er i hvert fald sjældent, at deres udmeldinger ikke er underbyggede.
Torsdag 21. marts