Luk

Transfertid: Fulham lejer Babel i seks måneder

| International | 7 kommentarer

Infoboks

Inter - Ludogorets
Europa League Slutspil (27/02)
bet365 1,44 4,20 8,50
NordicBet 1,48 4,05 10,00
Oddset 1,45 3,85 9,80
YouBet 1,45 4,00 8,50

Her finder du dagens udgave af bold.dk's nye rygteoverblik.

Transfertid er bold.dk's nye transferrygte-univers.

Intet er endeligt her, men vi vil forsøge at give dig det bedste og mest kvalificerede overblik over januars transferrygter fra medier og journalister, som, vi vurderer, er troværdige.

Ryan Babel til Fulham på lejekontrakt
Den hollandske avis De Telegraaf skriver, at Ryan Babel udlejes fra tyrkiske Besiktas til Premier League-klubben Fulham. Babel kommer til klubben på en seks måneder lang lejekontrakt og har lægetjek på tirsdag.

Marko Arnautovics fremtid afgøres i de kommende dage
West Ham-manager Manuel Pellegrini håber på, at klubben og den østrigske stjerne Marko Arnautovic kan blive enige om en salgsaftale, som alle er tilfredse med. Manageren fortæller til Sky Sports, at Arnautovics fremtid afgøres i de kommende dage.

Inter vil sikre fremtiden med brasiliansk keeper
Inter Milan har øjensynligt set sig varme på den 18-årige Cruzeiro-målmand Gabriel Brazao. Klubben vil hente den unge keeper på en aftale, der involverer et lejeophold, skriver Sky Sport Italia. Cruzeiro har overfor mediet bekræftet, at klubben har modtaget et bud fra et unavngivet italiensk hold.

Leeds forhandler om Casilla
Kiko Casilla er nede som tredjevalg til målmandsposten i Real Madrid, og efter næsten tre et halvt år med reservestatus er spanieren nu på vej til Championship-topholdet Leeds. De to klubber forsøger at nå frem til en aftale, skriver Sky Sports.

Henry bejler til Batshuayi
Monaco-træner Thierry Henry har netop hentet Cesc Fabregas i Chelsea, og Henry melder sig nu også i kapløbet om Michy Batshuayi. Henry kalder over for L'Equipe Batshuayi en interessant mulighed.

Chelsea tæt på flere Fabregas-afløsere
Chelsea har landet aftaler med Zenits Leandro Paredes og Cagliaris eftertragtede midtbanestrateg Nicolo Barella, men ifølge The Daily Telegraph har London-klubben svært ved at beslutte sig for, hvem af de to der skal erstatte Cesc Fabregas.

Gattuso vil holde på Higuain
Milan-træner Gennaro Gattuso nærer håb om, at Gonzalo Higuain bliver. Den argentinske angriber har været meldt kraftigt på vej til Chelsea, men til Sky Italia udtaler Gattuso, at han stadig regner med den argentinske angriber.

Juve-back på vej til Bologna
Kun de sidste detaljer mangler at falde på plads, før venstrebacken Leonardo Spinazzola bytter bænken i Juventus med Bologna for resten af sæsonen. Ifølge Sky Italia mangler kun Juventus-boss Massimiliano Allegri at sige god for lejeaftalen.

Læs fredagens transfertid her.

Sådan dækker vi transferrygter:
På bold.dk går vi meget op i, at vi ikke fylder vores læsere med røverhistorier, og derfor gør vi os umage, når vi vurderer og beslutter, hvilke transferrygter der skal ende som nyheder på bold.dk. 

Vi skriver derfor kun historier, som, ifølge vores vurdering, er de mest troværdige - primært fra de allermest troværdige medier og journalister fra ind- og udland.

Vi vurderer fra gang til gang, hvorvidt historien kan være sand ud fra blandt andet rygtets detaljeringsgrad, og vi vil, i det omfang det er muligt, selv forsøge at få be- eller afkræftet rygtet.


Af Casper Baunsgaard

7 kommentarer

bendtkj 16:05          
Ser sjældent italiensk bold. Så, hvad med Barello?? Nogen der ved, om det kunne være et godt køb?
VIF57 20:16          
Ser ud til Arnautovic fortsætter sit storhedsvanvid i West Ham, som i Stoke.
Frankofil 20:30          
Så det ikke ud til at Arnautovic blev buet fra banen men at han hørte det som jubel og klappede tilbage?

Han er en klassespiller på sine bedste dage men det virker til at mentaliteten ikke er på et tilsvarede niveau.
TheHarryKaneTeam 20:55          
Arnautovic arbejdede da en vis legemsdel ud af bukserne for holdet i dag. Du virker til at tegne et billede, som ikke virker helt sandfærdigt mere. han virker i denne sæson til virke mere moden. Ift. udskiftningen virkede det mere til at han tog afsked med fansene, men for West Hams skyld kan man da håbe han bliver, da det ser spændende ud med ham, Nasri og Felipe Anderson.
Milanistar 21:00          
Barella er et rigtigt stort talent hvilket Cagliari godt ved, hvorfor de har sat en absurd høj pris på ham, hvilket nok har afskrækket topholdene i Serie A lidt - blandt andet ville jeg brændende gerne have set ham i Milan!
Han er ikke noget færdigt produkt dog, og er nu og her ikke en starter på et tophold i Premier League.
konggard 21:05          
Arne og hans bror vil gerne have den guldkonrralt i Kina, end of story
JarJarBonkers 23:39          
Arnautovic arbejdede da en vis legemsdel ud af bukserne for holdet i dag. Du virker til at tegne et billede, som ikke virker helt sandfærdigt mere. han virker i denne sæson til virke mere moden. Ift. udskiftningen virkede det mere til at han tog afsked med fansene, men for West Hams skyld kan man da håbe han bliver, da det ser spændende ud med ham, Nasri og Felipe Anderson.
Du skriver virke/virker ret meget
Torsdag 27. februar
Onsdag 26. februar