Luk

Transfertid: Morata halvandet år til Atletico

| International | 9 kommentarer

Infoboks

Metz - Nice
Ligue 1 (23/01)
Oddset 4,80 3,85 1,70
bet365 5,25 3,75 1,70

Her finder du dagens udgave af bold.dk's nye rygteoverblik.

Transfertid er bold.dk's nye transferrygte-univers.

Intet er endeligt her, men vi vil forsøge at give dig det bedste og mest kvalificerede overblik over januars transferrygter fra medier og journalister, som, vi vurderer, er troværdige.

Atletico lejer Alvaro Morata i halvandet år
Ifølge det spanske sportsprogram Carrusel Deportivo skifter Alvaro Morata på en halvandet år lang lejeaftale til Atletico Madrid. Ifølge mediet betales Chelsea 7,5 millioner euro for lejeaftalen, og hvis Atletico vil købe Morata er prisen 40 millioner euro oveni.

Mario Balotelli er tæt på en aftale med Marseille
Nice-angriberen Mario Balotelli nærmer sig, ifølge Sky Sports Italia og franske RMC Sport, en aftale for resten af sæsonen med Marseille. Ifølge medierne er der onsdag 23. januar planlagt et lægetjek i Marseille.

John Obi Mikel til lægetjek i Middlesbrough
Den 31-årige transferfri nigerianer John Obi Mikel er på vej tilbage til engelsk fodbold, da han tirsdag er til lægetjek i Middlesbrough. Den tidligere Chelsea-spiller er nået til enighed med klubben om de personlige vilkår, skriver Sky Sports.

Argentiner er på vej til Brighton
Ifølge Sky Sports er Brighton tæt på at hente den argentinske midtbanespiller Alexis Mac Allister i Argentinos Juniors. Mediet skriver, at han skal gennemgå et lægetjek i Brighton i løbet af ugen. Det forventes dog, at han den 20-årige spiller bliver udlejet til den argentinske klub frem til sommer.

Bournemouth udlejer rutineret kant
Kantspilleren Marc Pugh er tæt på at blive udlejet fra Bournemouth til Championship-klubben Hull, skriver Sky Sports. 31-årige Pugh får ikke spilletid i Bournemouth, og lejeaftalen ventes af falde på plads allerede tirsdag.

Bournemouth kaprer Brentford-profil
Sky Sports skriver, at Bournemouth henter forsvarsspilleren Chris Mepham hos Thomas Franks Championship-hold Brentford. Handlen vil indbringe Brentford omtrent 100 millioner kroner. Mepham har spillet fast hele sæsonen, og det vil derfor være et slag for Franks ambitioner i Brentford.

Arnautovic kan smutte til sommer
London Evening Standard skriver, at Marko Arnautovic har fået at vide, at han kan forlade West Ham til sommer. Der har været bud efter ham fra Kina, men London-klubben vil ikke af med sin topscorer nu.

Stoke og Middlesbrough bejler til Knudsen
Jonas Knudsen er højst sandsynligt på vej væk fra Ipswich, og selvom klubben har meldt ud, at der ikke er bud på ham endnu, så er både Stoke og Middlesbrough interesserede i danskeren, skriver det engelske medier Football Insider.

Landsholdssamling forpurrer Hoffenheim-handel
Hoffenheim vil rigtig gerne have fat i Lucas Ribeiro, som til daglig spiller i brasilianske EC Vitoria, men tyskerne vil gerne have ham til lægetjek først. Det kan han dog ikke før til allersidst på måneden, fordi han lige nu er i Chile med det brasilianske U20-landshold.

SønderjyskE handler i Holland
Ifølge det hollandske medie De Telegraaf, så er SønderjyskE meget tæt på at hente Heerenveen-spilleren Marco Rojas, som tjener en for høj løn i forhold til, hvor meget han spiller hos hollænderne i øjeblikket.

Brøndby-talent på vej til Holland
Brøndby-spilleren Gregers Arndal-Lauritzen har fået lov at søge nye græsgange, og nu træner han med i den hollandske klub FC Den Bosch, som topper den næstbedste række. 

Læs mandagens transfertid HER.

Sådan dækker vi transferrygter:
På bold.dk går vi meget op i, at vi ikke fylder vores læsere med røverhistorier, og derfor gør vi os umage, når vi vurderer og beslutter, hvilke transferrygter der skal ende som nyheder på bold.dk.

Vi skriver derfor kun historier, som, ifølge vores vurdering, er de mest troværdige - primært fra de allermest troværdige medier og journalister fra ind- og udland.

Vi vurderer fra gang til gang, hvorvidt historien kan være sand ud fra blandt andet rygtets detaljeringsgrad, og vi vil, i det omfang det er muligt, selv forsøge at få be- eller afkræftet rygtet.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

9 kommentarer

BoroDane 08:52          
Meh, ikke nogen speciel stor opgradering på vores nuværende venstre back, men vil formentlig være en relativ billig konkurrence. Så ser jeg hellere vi venter til sommer og ser hvilken liga vi spiller i. Hvis vi rykker op skal der en bedre spiller på pladsen end Knudsen.
Zoodiac 19:47          
Noget af en saga omhandlende den gode Balotelli. Efterhånden meldt til Marseille i halvanden sæson uden at det er blevet til noget.
konggard 20:08          
Arnautovic er også en saga,

Som West Ham synes jeg det er så fedt at vi endelig har fået en træner af særlig kaliber,

West Ham er klub med ganske få trænere i historien i snit på trods af en vanvittig rotation de seneste mange år, vi husker i flæng folk som avram Grant, zola, bilic, moyes i kølvandet på trænere som var der længere uden det var langt, Allardyce og før da Pardew,

Den kortvarige payet saga som endte meget uskønt og som i mine øjne klart den bedst folboldbegavede i en West ham trøje siden di canio, skal ikke gentages.

Pellegrini er bare en personlighed og træner og manager en kaliber som vi ikke har set før om nogensinde før som i den nuværende fodboldmiljø er et must, en træner der kan mestre mange hvis ikke alle facetter i dette efterhånden kvalmende pengeoverfyldte fodboldmiljø som stimulerer egoisme og kynisme i uhørt grad og er totalt imod sportens ånd.

Anyways, Pellegrini skal kok få kringlet denne her. Arne, som er den bedste (omskolet) spids jeg har set i West ham siden, tja nærmest Trevor Brooking eller deslige, dvs 25 år

Selvfølgelig skal de ikke sælge ham midt på sæsonen med nul i fortjeneste fordi der står en ud af mange i end trup med sin bror spm agent der pisker vande, det ville koste mere at lade sig tage som gidsel (igen),

Jeg tror dog det ender med at han ryger inden vinduet lukker for et mere acceptabelt beløb, jeg håber det nærmest da man så kan finde en anden og komme videre i bogen. Kampen i weekenden viser med al tydelighed at Andy Carroll dur ikke til Pellegrini bold og taktikken, ham kan jegbiøvrigt godt lide og han var vores bedste kort inden da hvis han ellers kunne spile.

PS. Fabianski er den bedste keeper siden Miklosko med nødvendig nævnelse af gode præstationer af David James i mellemtiden
Helium 20:47          
Det er som om Marseille bare VIL fastholde deres image som vaerende en ghetto by. Fatter ikke de vil hente Balotelli, det er naermest at bede om problemer.
konggard 20:58          
Payet skiftede jo iøvrigt til netop Marseille apropos
R.Carlos3 21:20          
Tror altså ikke, at folk fastholder deres tanker om Marseille som "ghetto by", pga. Balotelli spiller der.
haraltidret 23:28          
Fint hvis Atletico madrid kan leje Morata i halvandet år for godt 50 mill kr. Forhåbentlig betyder det et salg af Kalinic enten nu eller til sommer.
Lørdag 22. januar