Luk

Transfertid: Arsenal mister skarp chefscout

| International | 14 kommentarer

Infoboks

Vissel Kobe - FC Tokyo
J. League (19/10)
bet365 2,65 3,20 2,65
NordicBet 2,45 3,40 2,50
Oddset 2,45 3,45 2,55
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Her finder du dagens udgave af bold.dk's nye rygteoverblik.

Transfertid er bold.dk's nye transferrygte-univers.

Intet er endeligt her, men vi vil forsøge at give dig det bedste og mest kvalificerede overblik over januars transferrygter fra medier og journalister, som, vi vurderer, er troværdige.

Arsenal mister skarp chefscout
Arsenal ser ud til at miste deres chefscout Sven Mislintat, som blandt andet fik Pierre-Emerick Aubameyang til klubben. Independent skriver, at den 46-årige scout sensationelt er færdig - han kom til i december 2017 fra Dortmund, hvor han var hjernen bag flere store profiler.  Avisen skriver, at manager Unai Emery vil få større indflydelse på transferfronten.

AC Milan med i kampen om Genoa-bomber
AC Milan er interesserede i at hente Genoa-topscorer Krzysztof Piatek. Det siger Genoas sportsdirektør Giorgio Perinetti til RMC Sport. Milan ser altså ud til at dyste med blandt andre Napoli om angriberens underskrift - men det kommer nok også helt an på, om Gonzalo Higuain smutter.

Gonzalo Higuain vil ikke væk
AC Milan-træner Gennaro Gattuso siger på tirsdagens pressemøde det modsatte af, hvad han gjorde for få dage siden: At Gonzalo Higuain ikke vil væk. Angriberen har ellers været heftigt rygtet til Chelsea, men Gattusos udtalelser til klubbens Twitter-profil siger altså noget andet.

West Ham afviser Fiorentina-bud
Fiorentina har ifølge Sky Sports lagt 84 millioner kroner for West Hams midtbanemand Pedro Obiang. London-klubben har dog ifølge mediet afvist Fiorentinas tilnærmelser og vil kun sige ja, hvis de kan finde en ordentlig erstatning.

Celta er tæt på Riza Durmisi
Riza Durmisi er tæt på at kunne skifte Lazio ud med Celta på en lejeaftale med købsoption, skriver La Voz de Galcia. 

Napoli går igen efter Lobotka
Napoli har genoptaget sin jagt på den tidligere FC Nordsjælland-profil Stanislav Lobotka. 15 millioner kroner for en lejeaftale plus 135 millioner kroner for en købsoption vil italienerne ifølge gianlucamarzio.com betale, men Celta forsøger at forhandler prisen op til omkring 37 plus 150 millioner kroner.

FCM fik rabat på Evander
FC Midtjylland forhandlet prisen på Evander ned fra 18 til 15 millioner kroner. Til gengæld skal Vasco da Gama har 14 procent af en eventuel fremtidig transfersum, skriver O Globo og Globo Esporte. 

BEKRÆFTET: Vejle tæt på slovensk veteran
Vejle er ifølge slovenske Ekipa24 tæt på at kunne præsentere den bundrutinerede stopper Branko Ilic, der fylder 36 om få uger. Han har spillet 63 landskampe for Slovenien og har senest været anfører i hjemlandets Olimpija. 

Barcelona vil have Gironas målmager
De spanske aviser Sport, AS og Marca skriver alle om Barcelona-interesse for Gironas 32-årige uruguayanske angriber Christhian Stuani, der har lavet 33 mål i 50 kampe for midterholdet det seneste halvandet år. Stuanis frikøbsklausul på 112 millioner kroner og villighed til at spille på kanten er tiltrækkende for Barcelona.

Dynamo Kiev henter spanske Sol
Dynamo Kiev har sikret sig den 26-årige spanske angriber Fran Sol, der har scoret 39 gange i 79 kampe for hollandske Willem II og lige nu er vicetopscorer i Æresdivisionen, skriver ad.nl. Det tidligere Real Madrid-talent koster angiveligt ukrainerne cirka 25 millioner kroner.

Crystal Palace vil have brasiliansk keepertalent
Ifølge engelske The Guardian er Crystal Palace meget tæt på at lande den brasilianske målmand Lucas Perri fra Sao Paolo på en lejeaftale. Ifølge mediet vil Palace kunne gøre skiftet permanent for knap 30 millioner kroner til sommer.

Superliga-klubber lurer på Bruninho
Den tidligere FC Nordsjælland-profil Bruninho er transferfri og aktuel i et par Superliga-klubber, afslører den 29-årige brasilianernes agent over for bold.dk; 'Vi snakker med et par klubber i Superligaen', siger Bruninhos agent Antoni Alexandrakis. 

Real Madrid-keeper på vej til England
Ifølge Sky Sports er engelske Leeds United tæt på at få fingre i Real Madrid-keeperen Kiko Casilla. Den 32-årige målmand er tredjevalg i storklubben, og i Leeds mangler man en målmand på grund af flere skader.

Svenskere lejer Chelsea-englænder
Chelsea har mange spillere på leje i andre lande, og nu ser det ud til, at klubben også får en spiller til Sverige. I hvert fald skriver Expressen, at Charlie Colkett er få detaljer fra en aftale med Östersund.

Chelsea byder stort på Zenit-argentiner
Ifølge London Evening Standard har Chelsea lagt et bud på Zenits argentiner Leandro Paredes. Mediet skriver, at buddet lyder på omtrent 224 millioner kroner, og at Paredes er udset som erstatning for Cesc Fabregas. 

Alvaro Morata til Atletico Madrid
Ifølge Sky Sports har Chelsea og Atletico Madrid indledt forhandlinger, der kan sende angriber Alvaro Morata hjem til Spanien.

Lukas Podolski åben for Bundesliga-comeback
"Hvorfor ikke? Jeg har stadig lyst til at spille Bundesliga. Jeg er er rask og føler mig fuldstændig fit, og jeg vil gerne spille et par år mere." Sådan lyder det fra 33-årige Lukas Podolski, der lige nu spiller i Vissel Kobe.

Læs mandagens 'Transfertid' HER.

Sådan dækker vi transferrygter:
På bold.dk går vi meget op i, at vi ikke fylder vores læsere med røverhistorier, og derfor gør vi os umage, når vi vurderer og beslutter, hvilke transferrygter der skal ende som nyheder på bold.dk.

Vi skriver derfor kun historier, som, ifølge vores vurdering, er de mest troværdige - primært fra de allermest troværdige medier og journalister fra ind- og udland.

Vi vurderer fra gang til gang, hvorvidt historien kan være sand ud fra blandt andet rygtets detaljeringsgrad, og vi vil, i det omfang det er muligt, selv forsøge at få be- eller afkræftet rygtet.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

14 kommentarer

sejr82 08:24          
Af sted med Morata, og ind med Icardi - der er jo også præcedens hos CFC for at dele hinandens kærester;P
VbRocks 08:40          
500 millioner for Morata er fandme godt købmandskab, hvis det sker! Så burde der være råd til en klasse angriber og en midtbane med lidt flair for spillet også. Jeg kunne godt tænke mig at de både hentede Barella og Parades og så sendte barkley tilbage til en engelsk midterklub for en god sjat penge.
chelsea1905 08:46          
Hvis man kan få de penge for Morata, skal man bare skynde sig at skippe ham afsted, før man kan nå at blinke to gange. Uagtet at han også skal afsted alligevel selvfølgelig..
Mitch Connor 08:58          
Chelsea skal være glade, hvis de kan få 300 for Morata. 600 millioner er fuldstændig urealistisk.

Jeg tror på, at rygtet om et skifte kan være sandt nok, men prissætningen er dybt useriøs.
Beck 11:11          
Hvis man giver mere end 300 mill for Morata burde man fyre sig selv.
Armand0 12:37          
så et lækkert rygte på fæcesbogen om at barca ville have llorente

jeg synes det lyder top dollar
VBK - Leeds 13:25          
Det giver ingen mening hvis Vejle henter en 36 årig stopper. Vi har 4 rigtig gode emner til de 2 eller 3 pladser der er i spil.
Torsdag 17. oktober
Onsdag 16. oktober