LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Transfertid: Yaya Toure på vej til Skotland

| International | 9 kommentarer
Schmeichel, De Gea, Cech? BBC’s læsere er ikke i tvivl: Han er den bedste målmand i Premier Leagues historie
Officielt! Fulham henter tidligere Liverpoolprofil
Breaking! Tottenham bekræfter, hvor længe de må undvære Harry Kane
Arkivklip: Hylende morsomt - FCK-fan bliver hypnotiseret til at være Brøndbyfan
Pogba hylder Solskjær: Han har givet mig smilet tilbage
Transfertid: Yaya Toure på vej til Skotland
Foto: Getty Images
Her finder du dagens udgave af bold.dk's nye rygteoverblik.

Transfertid er bold.dk's nye transferrygte-univers.

Intet er endeligt her, men vi vil forsøge at give dig det bedste og mest kvalificerede overblik over januars transferrygter fra medier og journalister, som, vi vurderer, er troværdige.

Celtic bejler til Yaya Toure
Det græske medie gazzetta.gr beretter, at den klubløse Yaya Toure angiveligt er på blokken i Celtic, hvor hans bror Kolo Toure er assistenttræner. Ifølge mediet har skotterne givet Yaya Toure et tilbud, men Yaya Toures agent Dmitri Selcuk har tidligere udtalt, at hans klient sigter efter af vende tilbage til den engelske Premier League.

Valencia lurer på Genk-dansker
Valencia er ifølge ElDesmarque Valencia ude efter Genks 21-årige højreback Joakim Mæhle. Ifølge mediet er danskeren dog ikke interesseret i et januarskifte, og Valencia vil også først hente nyt blod til pladsen til sommer.

Cavani skal ingen steder
Napolis ejer Aurelio De Laurentiis har flere gange åbenlyst flirtet med klubbens tidligere bomber Edinson Cavani, men over for L'Equipe udelukker angriberen nu at skulle nogen steder inden sommeren 2020, når hans nuværende aftale løber ud. 

Celtic henter amerikaner
Celtic har sikret sig venstrebacken Andrew Gutman, afslører amerikanerens ex-klub Chicago Fire. Skotterne har endnu ikke selv bekræftet handlen. 

Sassuolo afviser Milan
Milan vil angiveligt gerne have fingre i den 23-årige midtbanespiller Stefano Sensi, men midterholdet Sassuolo siger nej; 'Spilleren har modtaget tilbud fra andre italienske og udenlandske klubber, men vi ønsker ikke at give slip på vores bedste spillere', siger klubbens direktør Giovanni Carnevali til Sky Sport Italia.

Cardiff tæt på rekordhandel
Premier League-klubben Cardiff er tæt på at sikre sig Nantes-angriberen Emiliano Sala for en klubrekord på 150 millioner kroner, skriver BBC. 'Intet er sikkert, før det er sikkert. Der er stadig dialog i gang, og vi må se, hvad der sker', siger Cardiff-formand Mehmet Dalman til BBC

Vejle tæt på Rosenborg-dansker
Vejle Boldklub er ifølge Vejle Amts Folkeblad tæt på at hente venstrebacken Malte Amundsen i Rosenborg. Backen kom til den norske klub fra HB Køge for et år siden og har været udlejet til tyske Braunschweig i efteråret.

Mousa Dembele på vej til Kina
Tottenham accepterede ifølge Sky Sports og BBC et bud på Mousa Dembele fra kinesiske Beijing Sinobo Guoan i sidste uge, og nu skriver Sky, at midtbanespilleren er fløjet til Kina for at gennemføre skiftet. Prisen er ifølge mediet på godt 75 millioner kroner for midtbanespilleren, der har udløb til sommer.

Blackpool vil leje Newcastle-dansker
Blackpool fra League 1 bekræfter over for HITC, at de er én blandt flere interesserede klubber i Newcastle-danskeren Elias Sørensen. Den unge angriber sendes højst sandsynligt ud på leje til en League 1-klub denne vinter, har Premier League-holdet bekræftet.

Kinesere byder igen på West Ham-profil
Kinesiske Shanghai SIPG har ifølge The Times lagt et nyt bud på West Ham-angriber Marko Arnautovic på godt 375 millioner kroner. I sidste uge fik klubben ifølge mediet afvist et bud på knap 300 millioner kroner, men nu prøver de altså angiveligt igen.

Martin O'Neill overtager Nottingham Forest
Nottingham Forest er på jagt efter en ny manager, og ifølge både BBC og Sky Sports bliver det den tidligere irske landstræner Martin O'Neill, der tager over.

Brøndby jagter norsk midtbanemand
Ifølge norske VG har Brøndby budt op mod 7,65 millioner kroner på den norske midtbanespiller Tobias Børkeeiet, som lige nu spiller i Stabæk. Den norske klub har angiveligt afvist, men der er stadig kontakt.

Manchester United er lune på Yannick Carrasco
Arsenal har tidligere været meldt interesseret i den tidligere Atletico Madrid-profil Yannick Carrasco, og nu bekræfter spillerens kone over for spanske Sport, at Manchester United også er meget interesserede i belgieren, der har været et år i kinesisk fodbold. Der er interesse fra Tyskland, Spanien, England og Italien, men intet konkret endnu, siger hustruen.

Leicester-angriber regner med skifte
Den japanske angriber Shinji Okazaki er ikke tilfreds med mængden af spilletid i Leicester i denne sæson og siger ifølge Reuters, at det mest ideelle for begge parter vil være et skifte denne vinter.

Watford-profil vil væk - PSG spøger:
Abdoulaye Doucoure vil væk fra Watford, bekræfter han over for Canal Plus. PSG har på rygtebasis været meldt interesseret i ham, men midtbanespilleren siger, at der ikke er noget konkret på bordet endnu.

City har ikke råd til Wolves-spiller:
Manchester City bliver i disse uger sat i forbindelse med Wolverhampton-portugiseren Ruben Neves, som angiveligt koster 830 millioner kroner, men den slags penge har manager Pep Guardiola ikke tænkt sig at give, siger han til Sky Sports.

Hollænder på vej væk fra Tottenham:
Vincent Janssen har været langt fra gennembrud i Tottenham, siden han kom til fra AZ Alkmaar i 2016, og nu har manager Mauricio Pochettino afsløret, at hollænderen ikke er en del af hans planer - derfor må det formodes, at Janssen er på vej ud. Han har kontraktudløb i 2020.

Ryan Babel på vej tilbage til England:
Ifølge hollandske De Telegraaf er Fulham tæt på at lande en aftale med den tidligere Liverpool-spiller Ryan Babel, som nu er i Besiktas. Der er angiveligt tale om en lejeaftale for resten af sæsonen.

Læs søndagens 'Transfertid' HER.

Sådan dækker vi transferrygter:
På bold.dk går vi meget op i, at vi ikke fylder vores læsere med røverhistorier, og derfor gør vi os umage, når vi vurderer og beslutter, hvilke transferrygter der skal ende som nyheder på bold.dk.

Vi skriver derfor kun historier, som, ifølge vores vurdering, er de mest troværdige - primært fra de allermest troværdige medier og journalister fra ind- og udland.

Vi vurderer fra gang til gang, hvorvidt historien kan være sand ud fra blandt andet rygtets detaljeringsgrad, og vi vil, i det omfang det er muligt, selv forsøge at få be- eller afkræftet rygtet.


Stream Fulham – Tottenham på Eurosport Player
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Onsdag 16. januar
Tirsdag 15. januar