Luk

Travl Malmö-AC: Har ikke ondt af mig selv

| Allsvenskan | 3 kommentarer

Infoboks

Varbergs BoIS FC - Malmö FF
Allsvenskan (24/10)
Oddset 5,00 3,95 1,62

Malmö FF-anfører Anders Christiansen har haft en hektisk sommer uden ferie på grund af EM, og selvom han ikke har set meget til sin nyfødte datter, brokker han sig ikke.

Anders Christiansen har haft en travl sommer, hvor han var med Danmark til EM, inden han tre dage efter semifinalen skulle møde Sirius med Malmö FF.

Undervejs er han såmænd også blevet far, og selvom det er hårdt at være væk fra familien så længe, har han ikke tænkt sig at klynke.

- Først og fremmest elsker jeg at spille fodbold. Jeg tror, ​​at alle her elsker at rejse og komme ud og spille kampe i Europa - det vil jeg aldrig klynke over, siger AC til Fotbollskanalen.

- Men selvfølgelig, når du siger farvel og forlader familien igen og igen, så er de små ikke altid helt glade. Men sådan er vores tidsplan, og det er ulempen ved at være fodboldspiller, du er også meget væk.

- Det er en forudsætning, du altid har kendt til og været en del af. Det handler bare om at acceptere det i stedet for at have ondt af dig selv.

AC og Malmö spiller tirsdag aften returkamp mod finske HJK på udebane i Champions League-kvalifikationen.


Af Sara Margren

3 kommentarer

bruger 150263 07:55          
Handler i bund og grund om at have en partner der er indforstået med disse vilkår og er villig til at ofte sit liv med børnepasning, karriere og fritid. Som fodbold spiller er det ikke 37 timer om igen. Det er væsentligt flere. F.eks. Afsted lørdag kl.9 om morgenen og hjemme søndag aften kl.18 efter kamp. Det er endda på en af de kortere ture. Det er et hårdt arbejde ift. familielivet. Det siger Ferguson også i den dokumentar der er på viaplay. Det er noget af det han fortryder.
Lord Harrasmus 08:44          
Kunne måske have været rart at se alle mand i aktion, istedet for Mathias Jensen og Jonas Wind så mange gange.
kampito 09:01          
Jeg tror ikke at de skal klage de fodboldspillere, nu ved jeg godt at Malmø AC kunne spille i en klub, hvor lønnen er højere end i Malmø, men normalt så har fodboldspillere jo ca. 15-18 år til at sikre fremtiden og det er jo et eller andet sted fair nok at man så investerer meget tid i det og det er hård arbejde, hvis man så kan stoppe karrieren og gå på pension som 35-36 årig, hvor man i virkeligheden jo stadigvæk er rimelig ung også derfra nyde en masse fritid med familen.
Ofte venter der jo nogle godt betalte fodboldekspert job, eller gode muligheder inden for fodboldverden som eks. træner når karrieren er forbi.
Som Zanka har udtalt, det han tjente i sine 2 år i Huddersfield er nok til at han kan klare sig fint resten af livet..
Torsdag 21. oktober