Luk

Tre i træk: Casemiro sendte Brasilien videre

| Copa America | 5 kommentarer

Infoboks

Brasilien - Colombia 2-1
Copa America Zona Norte
10' 0-1 Luis Diaz
78' 1-1 Roberto Firmino
90' 2-1 Casemiro

Brasilien tog natten til torsdag billetten videre i Copa America ved at tage sin tredje sejr af tre mulige. Denne gang slog Brasilien Colombia med 2-1.

Brasilien er i år værter for Copa America, og natten til torsdag kunne Neymar og co. så sikre sig billetten videre fra gruppespillet, hvis man slog Colombia.

Inden da var det blevet til sejr i de to første opgør, men det startede skidt mod Colombia, der kom foran efter ti minutter.

Juan Cuadrado smækkede et indlæg mod den bagerste stolpe og her kastede Luiz Diaz sig baglæns og smækkede benene i vejret. Med et strålende saksespark hamrede han kuglen i kassen, og så var Colombia foran med 1-0.

Den stilling holdt til pausen, hvorefter Brasilien trykkede på og havde et par sporadiske muligheder, men der var langt mellem de helt farlige muligheder.

Neymar fik dog muligheden for at udligne, da han blev spillet igennem og tog et træk udenom keeperen, men trækket blev en anelse spidst, hvorfor PSG-stjernen kun kunne få sendt sin afslutning på stolpen.

Bedre blev det dog for Brasilien, som i det 78. minut udlignede ved Roberto Firmino, der headede et forsøg i kassen, hvor den colombianske keeper nok vil ærgre sig over sin indsats.

Til allersidst i en uhyre lang overtid kunne Brasilien tage sejren, da Real Madrids Casemiro kom på bolden ved forstolpen efter et hjørnespark, og så stangede han Brasilien videre ved Copa America med en 2-1-sejr.

Colombia noterer sig for skuffende fire point og afhænger nu af andre resultater i sidste runde, hvis man skal videre.


Af Jonas Dalgård
Søndag 24. oktober