LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Tre nye var med til træning i AB

| 2. Division | 5 kommentarer
Tre nye var med til træning i AB
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
AB havde tre nye ansigter med på træningsbanen, da klubben i mandags genoptog træningen efter ferien, og det er meningen, at de skal vise sig frem for trænerteamet.

2. divisionsholdet AB har allerede indledt forberedelserne til forårssæsonen, som først bliver sparket i gang i første halvdel af marts.

Det skete i mandags, og ved den lejlighed var hele tre nye spillere med på træningsbanen.

AB skriver således på sin hjemmeside, at Sebastian Elvang fra Helsingør, Frederik Christensen fra Virum og Ahmed, som tidligere har været i Fremad Amager, var med.

Det er meningen, at de tre skal forsøge at imponere sig til en aftale i 2. divisionsklubben.

AB ligger rigtig godt til i 2. divisions gruppe 2 - blandt andet på grund af en stærk slutspurt med tre sejre på stribe. Klubben starter foråret på udebane mod bundproppen Marienlyst.


Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

5 kommentarer

Levythedonkey89 07:20          
Håber de er gode
spartan 08:44          
og Ahmed, som tidligere har været i Fremad Amager, var med.
. Det lyder som et kampreferat fra det lokale serie 4-hold.
Der Grüne 11:32          
Det lyder som et kampreferat fra det lokale serie 4-hold.
Haha, fuldkommen.
Mark Breton 17:57          
Kan se at indlægget er sakset fra ABs egen hjemmeside

AB fansene har længe ytret ønske på de sociale medier om mere kommunikation fra klubbens side af, så mon ikke alle udmeldinger store som små falder i god jord hos de mange grønne følgere. Undrer mig blot over Poh´s latter i skrift, da Poh mig bekendt også er erklæret AB fan

Især Sebastian Elvang kan virke som en fornuftig signing. Elvang er en talentfuld offensiv midt med en gylden venstrefod, dem er der ikke mange af, så jeg tror han kan pynte meget på holdet, minder lidt om Sylvester Seegers spillestil.
poh 08:46          
Mark Bretton: hvadbehager? Jeg har ikke kommenteret på nyheden her?! Jeg kender ingen af spillerne, men hvis de kan forstærke os er de naturligvis meget velkomne :)

AB´s kommunikation udadtil er ikke-eksisterende, og er muligt at jeg på et tidspunkt har grinet på skrift over det. If you dont laugh, then you cry...
Tirsdag 19. marts