LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Tre selvmål da Vendsyssel slog HB Køge

| NordicBet Liga | 9 kommentarer
Tre selvmål da Vendsyssel slog HB Køge
Foto: Vejle Boldklub
Alle tre mål blev scoret på selvmål, da Vendsyssel FF søndag slog HB Køge med 2-1 i 1. division.

Både HB Køge og Vendsyssel FF er kandidater til at snuppe en potentiel oprykningsplads i denne sæsons 1. division, og derfor var der vigtige point på spil, da de to mandskaber søndag bragede sammen i Herfølge.

Og det skulle vise sig at blive en lidt speciel kamp på sin helt egen specielle måde.

Første halvleg på det ujævne underlag var ret rodet, og ingen af holdene formåede sådan for alvor at få taget i kampen. Først efter en halv time begyndte gæsterne fra Vendsyssel at røre på sig.

Marcus Solberg fik en fin bold fra baglinjen, som han forsøgte at sende i mål ved forreste stolpe, hvor HB Køge-keeper Andreas Hansen dog kom godt ned. Kort derefter havde Jeppe Illum en fin mulighed, som dog blev misbrugt.

Også HB Køge vågnede lidt op inden pausen. Efter 41 minutter forsøgte Lee Rochester sig med et udmærket langskud, som dog blev reddet uden de store problemer af Nicolai Flø i Vendsysssel-målet.

Kort før pausen lykkedes det endda for hjemmeholdet at komme foran, men de skulle have hjælp af gæsternes Moses Opondo, som skubbede bolden over stregen efter lidt forvirring i Vendsyssel-feltet. Selvmål af offensivspilleren, og så var den kamp ligesom i gang.

Ofte ser man måske én eller højst to selvmål i løbet af en kamp - men søndag i Herfølge var ikke nogen helt almindelig søndag i Herfølge.

Efter 50 minutters spil landede bolden hos Henrik Madsen i HB Køge-feltet, og den erfarne midtbanespiller forsøgte at cleare bolden, men sparkede den i stedet lige ind i eget net - og så havde vi fået to selvmål.

Bare syv minutter senere gentog scenariet sig. Lucas Jensen sendte en bold ind foran HB Køge-målet, hvor Daniel Arrocha kom til at rette den så meget af, at Andreas Hansen i målet gik fuldstændig fejl af bolden.

Det tredje selvmål på stribe var en realitet, og så stod det 2-1 til Vendsyssel FF.

To minutter efter scoringen var Alexander Bah tæt på efter en god tur frem ad banen, men hans afslutning strøg lige forbi kassen.

Kort før tid fik Jens Berthel Askou comeback på fodboldbanen, da han blev skiftet ind i stedet for Marcus Solberg, som var kommet til skade. Vendsyssel-assistenten har ellers lagt støvlerne på hylden for længst.

HB Køge kæmpede hårdt for at komme tilbage, men det lykkedes aldrig, og de endte derfor med at tabe med 2-1 til Vendsyssel, som nu indtager 2. pladsen i 1. division.

Andetsteds endte bundpropperne Skive IK og Brabrand med at spille 1-1. Thomas Viggers bragte Brabrand foran efter 79 minutter, inden Thomas Santos udlignede minuttet efter.

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

9 kommentarer

MikkelF 16:14          
Vigtig og fortjent sejr selvom Køge havde chancer til få point.

Bredden er særdeles udfordret for tiden.
StanTheManDK 16:22          
"Og det skulle vise sig at blive en lidt speciel kamp på sin helt egen specielle måde."

Bare for at være sikker; var det en speciel kamp? ;)
Polkagrisen 16:55          
Her må disciplinærudvalget vist ind over
Crasher 18:39          
?
bruger 136870 19:07          
Lige en sag til udvalget for match fixing :-)
Grøn af misundelse 19:08          
Dejligt at Henrik Madsen kom på målscorer listen længe siden han har været det ;)
Globus 20:03          
En lidt rodet kamp på en svær bane. Køge var bedst i de første 20-25 minutter, hvor Vendsyssel mest bare slog den ene lange violin efter den anden. Men så begyndte Vendsyssel også at spille fodbold og kom frem til et par store chancer - indtil Køge pludselig scorede ud af det blå. Vendsyssel bedst i det meste af anden halvleg og derfor vel ikke ufortjent at de får udlignet og kommer foran. Men uafgjort ville heller ikke have været urimeligt med det pres de lægger til sidst og den kæmpe direktør Køge brænder. Var jeg den eneste der så at Bozga lavede en Suarez til sidst i kampen? Han spillede ellers en stærk kamp, men hold lige tænderne for dig selv en anden gang, tak.
Fredag 19. april