Luk

Tre straffespark og seks mål i Napoli-remis

| Serie A | 3 kommentarer

Infoboks

Sassuolo - Napoli 3-3
Serie A
34' 1-0 Nikola Maksimovic
38' 1-1 Piotr Zielinski
45' 2-1 Domenico Berardi
72' 2-2 Giovanni Di Lorenzo
90' 2-3 Lorenzo Insigne
90' 3-3 Francesco Caputo

Napoli så ud til at hente en comeback-sejr mod Sassuolo, men på kampens tredje straffespark udlignede Francesco Caputo til 3-3 i overtiden.

Napoli var uden flere store profiler til onsdagens udekamp mod Sassuolo. De måtte undvære folk som Hirving Lozano, Victor Osimhen og forsvarskæmpen Kalidou Koulibaly.

Gæsterne kunne dog fortsat råde over Lorenzo Insigne, og han så for en kort stund ud til at have bragt dem foran midt i første halvleg efter en flot soloaktion. Men scoringen blev underkendt for offside.

Efter 34 minutter kom det Sassuolo til gode, at Napoli også var farlige i den anden ende. Nikola Maksimovic snittede et frisparksindlæg videre i mål, og så var hjemmeholdet i stedet på 1-0.

Piotr Zielinski svarede hurtigt igen og udlignede på et tørt hug fra kanten af feltet fire minutter senere, men Sassuolo kunne alligevel gå i omklædningsrummet med en føring i behold.

Det sørgede Domenico Berardi for, da han om satte et straffespark i sidste minut af første halvleg, så Sassuolo var foran 2-1 ved pausen.

Sassuolo ramte både overligger og stolpe i anden halvleg, inden en vis Insigne for alvor tog fat i kampens sidste 20 minutter.

Først lagde Napolis talisman bolden til rette for Giovanni Di Lorenzo, som til Sassuolos store fortrydelse udlignede til 2-2 efter 72 minutter.

I kampens sidste ordinære minut fremtvang netop Di Lorenzo straffespark, og så lignede Insigne en helt, da han udnyttede det til 3-2.

Men det var ikke helt slut endnu, og dybt inde i overtiden var der lige tid til kampens tredje straffespark til værterne fra Sassuolo.

Denne gang var det veteranen Francesco Caputo, som satte bolden i netmaskerne, så et hæsblæsende opgør endte 3-3.


Af Casper Baunsgaard
Mandag 12. april
Søndag 11. april