Luk

Tredje United-nullert gør Solskjær bekymret

| Premier League | 16 kommentarer

Infoboks

Crystal Palace - Manchester United 0-0
Premier League

Ole Gunnar Solskjær erkender, at tre nulløsninger ikke rækker langt for Manchester United.

Manchester United har aldrig tabt en udekamp til Crystal Palace i Premier League. Det har de heller ikke efter i aften, men alligevel er stemningen nok ikke høj i bussen på vej hjem til Manchester.

Det blev for tredje kamp i træk til en nulløsning for Ole Gunnar Solskjærs tropper, og det er manageren ikke udpræget tilfreds med.

- Tempoet var der ikke. Engang imellem mangler det, og i aften var helt sikkert ikke vores bedste aften.

- Selvfølgelig er det bekymrende. Når vi laver tre clean sheets i tre kampe, burde vi jo kunne vinde, men vi har manglet kvalitet. Vi skal genfinde gnisten i vores spil, så vi kan vinde de her kampe fremadrettet, siger nordmanden til BBC.

United er nu 14 point efter Manchester City, som de møder søndag på Etihad.
 


Af Casper Baunsgaard

15 kommentarer

Dave_Jiii 23:55          
Ole mangler at blive sur. City er løbet med mesterskabet for længst og så er united gået i dvale på den anden plads, heldigvis er de andre hold også dårlige. Men virker til de ikke giver sig 120 % sæsonen snegler sig afsted for United for tiden. Ole kan ikke motivere dem til at kæmpe røven ud at buksen, det er ikke godt.
LosMillonarios 23:58          
Tja, du gjorde intet for at ændre kampbilledet, Ole. Skifter først ud efter 73 minutter. Sidder bare på din flade og virker tilfreds. At Rashford får fuld tid i dag, med den ugidelige indsats stinker. Kig ind ad og tag ansvar.
Pegefingeren 00:01          
Nu har mange rost Uniteds sæson, og jeg er enig i, at de har flyttet sig. Jeg synes dig også, at man har flyttet sig mindre end det, som mange mener.

Man er røget ud af Champions League, og man har et pointsnit på 1,88 point pr. Kamp efter 27 runder. Det er selvfølgelig fint, at man nu er nr. 2, men man virker meget langt fra et mesterskabshold, og jeg ser fortsat ikke et hold, der er i nærheden af det, som City og Liverpool har præsteret de seneste år (dog med city undtaget i sidste sæson, og Liverpool i denne). Jeg ser også et Chelsea hold, der er igang med et bedre projekt, så selvom United har flyttet sig, så ser jeg dem ikke som et hold, der er i nærheden af de trofæer, som United bør og skal kæmpe om.
Kharnex 00:09          
Meget i United er sket på en billig baggrund. At se deres kampe er nærmest aktiv
døds-hjælp. Det var ikke derfor man blev fan af det her hold.

km2014 00:12          
Ja...dommerne har jo læst Martial, Bruno, Pogba og Rashford...så i må finde andre alternativer at scpre på end straffe ;)
Manajohn 01:19          
Ja, nu får de absolut intet
bruger 172279 03:37          
Med det spil og den attitude holder MU ikke andenpladsen. Top 4 kan også komme i fare.
Mandag 12. april
Søndag 11. april