LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Trezeguet-straffe sikrede Kasimpasa-remis

| Super Lig | 3 kommentarer
Trezeguet-straffe sikrede Kasimpasa-remis
Foto: Getty Images

Kasimpasas Trezeguet brændte straffe, men værterne formåede alligevel at udligne Trabzonspors føring, da de to hold delte med 2-2. Akhisarspor slog Alanyaspor 3-1 i den tyrkiske liga.

Trabzonspor skulle mandag forsøge at hænge på toppen af den tyrkiske liga, da de gæstede Kasimpasa, som havde tabt fem ligakampe i streg.

At Trabzonspor var favoritter var da også til at se i kampens første halvleg, hvor Anthony Nwakaeme først tog sagen i egen hånd og scorede til 1-0 efter en smuk solotur.

Kort efter fortsatte Nwakaeme sit show, da han med et cowboy-træk sneg sig igennem to modstandere, inden han kom alene igennem og prikkede bolden i kassen til 2-0.

De hårdt prøvede værter lod sig dog ikke kue, og efter 20 minutter af anden halvleg fik Perica reduceret til 2-1 på et flot hovedstød.

Det resultat stod længe, men til allersidst blev værterne tildelt et straffespark for en Trabzonspor-hånd på bolden i feltet.

Det skulle Trezeguet tage sig af, og den 24-årige egypter lagde sikkert bolden midt i målet.

Dermed var Kasimpasas første point i seks kampe en realitet, mens skuffelsen var til at føle for gæsterne.

Mandagens andet opgør i Super Lig stod mellem Akhisarspor og Alanyaspor, og det blev en stor overraskelse, hvor bundholdet Akhisarspor snuppede en 3-1-sejr på hjemmebane.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Dalgård
Torsdag 23. maj
Onsdag 22. maj