LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Trio overtager Vendsyssel

| NordicBet Liga | 1 kommentar
Trio overtager Vendsyssel
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

Vendsyssel - Hobro
Superligaen Pulje 2 (31/03)
bet365 2,35 3,40 2,90
NordicBet 2,39 3,40 2,95
Oddset 2,35 3,35 3,00
Stream Vendsyssel – Hobro på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Jacob Krüger, Ole Søndergaard og Henrik Pedersen overtager Vendsyssel efter afskeden med Ove Chrstensen, meddeler klubben.

Vendsyssel bekræfter nu, at trænerduoen Ove Christensen og Henrik Jensen har takket af efter et skuffende forår, og afløserne bliver sportschef Jacob Krüger og Ole Søndergaard samt den tidligere HB Køge-træner Henrik Pedersen, der bliver konsulent frem til sommer, hvor han starter som assistent i Union Berlin.

- Vi tager Oves opsigelse til efterretning og vil forsøge at slutte foråret godt af, og samtidig vil vi begynde processen med at finde en ny permanent træner efter sommerferien. Med kort tid tilbage af foråret har vi søgt en intern løsning, og vi er derfor glade for, at Ole Søndergaard og Jacob Krüger med kyndig assistance fra Henrik Pedersen vil gøre foråret færdigt, siger formand Søren Nørgaard til klubbens hjemmeside.

- Ole Søndergaard er enormt vellidt og kender klubben og vores værdier ud og ind efter at have været med i mange år. Det er helt naturligt, han hjælper til. Henrik er måske et af de mest lovende trænernavne herhjemme, og det er optimalt, at vi midlertidigt kan have hans kvaliteter til rådighed. Han kender 1. division indgående og har også tidligere trænet flere af vores spillere, siger Krüger.

Vendsyssel kalder selv løsningen for midlertidig.

Stream Vendsyssel – Hobro på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

1 kommentar

MikkelF 15:34          
Jacob Krüger, Ole Søndergaard og Henrik Pedersen. Spøjs trio.

Ærgerligt Henrik Jensen gik med Ove.
Torsdag 21. marts
Onsdag 20. marts