Luk

Trippier fik flot debut i Atletico-sejr

| La Liga | 11 kommentarer

Infoboks

Atletico Madrid - Getafe 1-0
La Liga
23' 1-0 Alvaro Morata
38' 1-0 Jorge Molina
42' 1-0 Renan Lodi
56' 1-0 Alvaro Morata

Kieran Trippier leverede assisten, da Atletico Madrid sent søndag åbnede La Liga-sæsonen med en 1-0-sejr på hjemmebane mod Getafe.

Atletico Madrid har været igennem en regulær åreladning i sommerens transfervindue, idet profiler og stjerner som Diego Godín, Juanfran, Filipe Luis, Lucas Hernández, Rodri og Antoine Griezmann alle har forladt klubben.

En af dem, der er kommet til, Tottenhams Kieran Trippier, viste dog i søndagens sæsonåbner mod Getafe, at han nok kan levere den kvalitet, der skal til på højre back i en klub som Atletico.

Efter 23 minutter sparkede den engelske landsholdsback et perfekt indlæg ind i hovedet på Alvaro Morata, som headede 1-0 ind på tavlen på Wanda Metropolitano. Trippier leverede i det hele taget en stærk præstation i sin debut.

Så gik der ellers kortspil i det, da dommeren inden for få minutter udviste både Getafes Jorge Molina og Atleticos Renan Lodi - i separate episoder - kort før pausen.

Hjemmeholdet kværnede i anden halvleg på uden ligefrem at skabe et væld af chancer, men en enkelt mere burde de have scoret, idet Alvaro Morata brændte et straffespark efter en times spil.

Det endte dog 1-0 til Atletico Madrid, som altså - ikke vildt overraskende - åbnede sæsonen med et clean sheet.

Også det offensive supertalent Joao Felix fik debut søndag aften, men han måtte i anden halvleg lade sig udskifte med en skade. 


Af Thor Carlskov
Søndag 15. september
Lørdag 14. september