Luk

Trist Bo H. vil fortsat sparre med Kortegaard

| 3F Superliga | 6 kommentarer

Infoboks

AC Horsens-manager Bo Henriksen vil fortsat bruge Thomas Kortegaard til at sparre med, selvom han forlader klubben til fordel for et civilt job.

Thomas Kortegaard forlader posten som assistenttræner i AC Horsens for i stedet at undervise på Hou Maritime Idrætsefterskole.

Bo Henriksen er vemodig over at sige farvel til Kortegaard, der er én af de største i klubbens historie, siger manageren.

- Thomas Kortegaard er en af de største legender i AC Horsens’ historie sammen med Søren Jochumsen, og vi er da kede af, at vi er nødt til at sige farvel til ham, siger Bo Henriksen til klubbens hjemmeside.

- Han kontaktede mig midt i coronatiden for at tale om sin fremtid, og jeg kunne fortælle ham, at vi ville gøre alt for at beholde ham, men at alt var usikkert, og vi kunne ikke give ham en klar indikation.

- Der har så helt naturligt været bud efter ham fra flere andre steder, og han fandt hurtigt noget andet. Det har vi fuld forståelse for, men vi er da ærgerlige over det, for han er i den grad en værdifuld medarbejder for os.

- Alle kender hans betydning som spiller og kulturbærer i AC Horsens, men han har også været fænomenal i trænerteamet, hvor han har været en klar forstærkning og har bidraget til resultater, sammenhold, energi og samhørighed.

- Det er med tårer i øjenkrogen, at vi må sige farvel til et klubikon, der har været her i halvdelen af klubbens historie.

Bo Henriksen vil dog fortsat gøre brug af Thomas Kortegaard, selvom han ikke længere er ansat i klubben.

- Det vil være dumt ikke at gøre brug af Thomas Kortegaard, når man ser på hans karriere og menneskelige kvaliteter, og jeg har for eksempel brugt ham meget i forhold til at genskabe kulturen i klubben.

- Han er et sympatisk, empatisk og intelligent menneske, som jeg fortsat rigtig gerne vil sparre med.

- Jeg håber ikke, at det er et farvel, men på gensyn, og jeg vil gøre alt for at, at han bliver hyldet som fortjent, når der igen må komme mennesker på stadion. Det har både Kortegaard og vores fans fortjent, siger Bo Henriksen.

Thomas Kortegaard måtte for et år siden indstille sin aktive karriere på grund af sygdom. Han nåede 316 kampe for AC Horsens.

Støt AC Horsens og køb en fanfigur


Af Sara Margren
Søndag 12. juli