Luk

Trist Falk: Ikke set så mange sparke over før

| Superligaen | 6 kommentarer
Tid til forudsigelser: Wind på landsholdet og et Jakob Poulsen-comeback?
- Han skal lægge den der tabermentalitet fra sig
Bendtner som afløser for skadet N'Doye? Graulund skiller sig ud fra Superliga Uden Filter-panelet
SÅ glad var Ståle efter sen FCK-sejr – Se og hør jubel-brølet her
Emil Riis gør det igen: Skubber bolden forbi FCK'er med hånden - men brænder på det skammeligste
Trist Falk: Ikke set så mange sparke over før
Foto: Getty Images

Infoboks

FC København - FC Nordsjælland
Superligaen Grundspil (25/08)
bet365 1,60 4,20 5,00
NordicBet 1,67 4,15 4,95
Oddset 1,67 4,00 5,00

Rasmus Falk erindrer ikke at have set så mange sparke over mål, da FCK tabte straffedrama til Røde Stjerne.

Der var drama for alle pengene, da FC København sent tirsdag røg ud af Champions League-kvalifikationen efter straffesparkskonkurrence mod Røde Stjerne. 

Efter at alle 20 spillere på banen havde sparket, brændte unge Jonas Wind sit spark, og så var serberne videre.

Rasmus Falk blev skiftet ud kort før straffesparkskonkurrencen, og han erindrer ikke at have set så mange spark blive sendt over mål.

- Jeg tror ikke, at jeg har set så mange sparke over. Jeg kunne se, at pletten dernede var godt brugt. Der ved pletten var det ikke så sjovt at gå ned og sparke, siger Rasmus Falk til bold.dk og fortsætter:

- Jeg tror ikke, jeg har været med til at se så mange straffespark. At det faldt ud til dem er frustrerende og irriterende lige nu, men sådan er straffespark. Det er 50/50.

Den 27-årige midtbanekreatør ærgrede sig over, at FCK ikke afgjorde kampen før straffesparkskonkurrence efter at have været i overtal i det meste af anden halvleg og den forlængede spilletid.

- Jeg synes, at vi skaber de situationer, der skal til for, at vi kan få sat matchbolden ind. Det er europæisk fodbold. Man vader ikke bare i chancer. Vi mangler den sidste skarphed. Særligt da vi er i overtal, siger Rasmus Falk til bold.dk og tilføjer:

- Vi havde nær den perfekte aften, hvis det var os, der havde vundet i stedet for. Fantastisk ramme og fantastisk kamp på mange måder på en dårlig bane. Intensitet og tilskuere spillede.

Rasmus Falk og FC København skal fredag forsøge at rejse sig mod Randers FC på udebane.


 

 


Af Anders Borup

6 kommentarer

#Altid_Ret 07:05          
Straffesparks træning eller i ryger ud til Helsinki.
Tingbørge 08:11          
Pinlig bane at repræsentere dansk fodbold med.
bruger 147087 08:47          
Riga går videre. Det bliver ikke HJK
Mikesas 08:55          
Brøndby har svigtet sit forsvar og fck sin bane. Derfor er de der hvor de er.
HerbalAttraction 09:15          
FCK har muligvis Danmarks dårligste græstæppe. Jeg er ekstremt skuffet over FCK i går, kan godt være deres fans, spillere og trænere synes de kæmpede alt de kunne. men jeg er uenig. Der var minimum 2-3 100% chancer plus to straffespark der bare skal ind. Bliver man betalt 300.000+ om måneden, for at sparke til en bold, jamen så skal du som minimum ramme kassen Fischer. At N´doye ikke scorer er forventeligt, men Karlo bartolec forsøg fra pletten er muligvis det dårligste straffespark jeg nogensinde har set. Min afdøde mormor kunne have præsteret bedre end man af FCK spillerne i går. Det var direkte pinligt for dansk fodbold.
mat 09:31          
@herbal Nøj hvor kan du sige mange dumme ting i samme oplæg. 1. Ja fcks skraffespark var smadret i går. Måske fordi at alt spillet i 2.halvleg foregik i det felt og det samtidigt regnede. Jeg tænker at havde samme kamp været spillet i Lyngby eller i rotteredden så havde feltet set mindst lige så slemt ud. 2. At Karlos straffespark var det dårligste spark du nogensinde har set, tyder på at du ikke så kampen for så havde du set modstanderen sparke så højt over mål at den nær var fløjet ud af stadionet...
Lørdag 24. august