Luk

Trist FCK-keeper: Dårlig kommunikation af mig

| 3F Superliga | 1 kommentar

FC København-keeper Kalle Johnson medgiver, at FC Midtjylland var klart det bedste hold i søndagens topbrag. 

FC København blev kørt over, da de søndag tabte 1-4 til FC Midtjylland i et topbrag, hvor gæsterne aldrig rigtigt fandt fodfæste. 

FCK'erne hang gevaldigt med hovederne, og flere havde ikke lyst til at sige noget, men keeper Kalle Johnson stillede op i mixed zone.

- De første 20 minutter var vi godt inde i kampen og skaber to ganske gode chancer, men efter 1-0 føltes det som om, at vi var helt tomme. Vi kom ikke tilbage i kampen, og det er noget pis.

- De scorede på tre dødbolde, som vi ved, at de er dygtige på, og det føltes som om, at vi for nemt gav dem frispark og hjørnespark, og det må man ikke gøre mod FC Midtjylland. Vi manglede både energi og power på banen, siger Johnson til bold.dk. 

Det var jeres syvende kamp på 21 dage. Havde det betydning?

- Ja, måske var vi lidt trætte. Både mentalt og fysisk, men det skal vi ikke bruge som undskyldning, for FCK er en klub, der skal og vil være i Europa. Det skal vi kunne klare.

- Man må også bare give FC Midtjylland, at de var gode og tog godt vare på deres chancer. Det kan man ikke tage fra dem. Vi må bare forsøge at tage nye skridt efter landskampspausen, siger FCK-keeperen

Dårlig kommunikation med Bartolec

FCK-keeperen var før pausen involveret i en situation, hvor han var langt ude af sit mål, men blev reddet af overliggeren, da Emiliano Marcondes headede mod tomt mål. 

- Det var dårlig kommunikation. Jeg råbte, men han (Karlo Bartolec, red) hørte mig vist ikke, og jeg råbte nok også lidt for sent. Han clearede så med sin venstre, og det var ikke helt optimalt, men det var også for sen kommunikation af mig, siger Johnson. 

FCM er syv point foran FCK efter sejren, men Johnson har i nederlagets stund ikke helt mistet modet. 

- Det er tungt, men vi skal sørge for at gøre vores arbejde og vinde så mange kampe, vi kan. Så må vi håbe, at de taber nogen, så vi kan mindske deres forspring og tage førstepladsen fra dem.

FCM må være mesterskabsfavoritter nu, kan det være gavnligt for jer, at I nu kan komme fra baghjul?

- Nej, det ved jeg ikke rigtig. Vi vil være på toppen og føre an. Men nu er det som det er, så vi kan ikke gøre andet end at arbejde videre og håbe, at vi kommer stærkere tilbage med en hel og fin trup efter landskampspausen, siger FCK-keeperen.

FCK møder Hobro hjemme i sin næste kamp den 24. november. 

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Mikael Blond
Onsdag 20. november
Tirsdag 19. november