LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Trist Kane: Har bevist noget ved VM

| VM | 34 kommentarer
Når England VM-finalen? Hør de engelske eksperters vurdering
Trist Kane: Har bevist noget ved VM
Foto: Getty Images
Harry Kane er ked af det smertefulde semifinalenederlag til Kroatien. Agriberen hæfter sig dog ved, at englænderne nu har bevist, at de kan være med helt fremme.

Kieran Trippier sparkede englænderne i himmerige med sit frisparksmål efter fem minutter af VM-semifinalen mod Kroatien. Men som mod Danmark kom kroaterne tilbage, og det lykkedes balkandrengene at vinde 2-1 efter forlænget spilletid.

Den engelske kaptajn Harry Kane er som resten af sine holdkammeraterne sendt til tælling af nedturen.

- Det er hårdt slag. Vi er alle skuffede. Vi kæmpede bravt med fantastiske fans i ryggen, men vi tabte en fifty-fifty-kamp. Jeg er sikker på, at der er ting, vi kunne have gjort bedre, når vi kigger tilbage på kampen.

- Lige nu gør det bare ondt, rigtig ondt. Men vi kan være stolte, vi er kommet længere end de fleste havde spået os til, siger Kane til ITV.

Den øjeblikkelige VM-topscorer håber ikke, at nationen skal vente endnu 22 år på at stå i en semifinale ved en stor turnering igen.

- Det er fantastisk at være nået hertil, og vi ved, at folk er stolte af os derhjemme. Men vi spillede for at vinde. Vi har bevist, at vi godt kan. Vi kan godt vinde knockout-kampe, vi kan nå en semifinale. Nu er næste fase at gå skridtet videre. Vi har skabt et solidt fundament.

England skal spille bronzekamp mod Belgien, som man tabte 1-0 til i gruppespillet.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Casper Baunsgaard

34 kommentarer

hollie 23:29          
Kane skulle have vist mere, men han er stadig ung, hvilket hele det engelske hold er. De skal selvfølgelige være utilfredse med 2. Halveg, hvor de agerede nonchalant/ naive, men over hele turneringen, ja, så er det vel nationens bedste turnering siden 90´. Southgate virker desuden til at være en af de mest sympatiske trænere. Forhåbentlig kan de holde på ham til næste VM.
Toon Toon! 23:34          
Hvad har England egentligt bevist? Intet.
missthang 23:36          
de har intet bevist. de var heldige med at slippe for at møde de virkelig store lande, fordi de alle sammen fejlede gevaldigt under denne slutrunde. så hvis england ville vinde vm, var dette år deres chance. om 4 år, begår så mange lande ikke den samme fejl, og så ska de nok kyle england ud som der altid sker. england har heller ikke ligefrem spillet godt jo.
Steve Highway-61 23:39          
Lol endnu en ligegyldig kamp mellem de to hold - det må være historisk
Irons67 23:40          
Ingen havde regnet med England, man vinder ingenting med 5 Tottenham spillere COYI
bruger 136870 23:43          
England er vel kun gode nok til en placering mellem nr. 12 og 20. Så bevist noget - nej.
TheHarryKaneTeam 23:44          
@Irons67 Dog ser fremtiden lysere ud i Tottenham end hos West Ham - og hvor mange engelske West Ham spillere var med for England? Har de overhovedet en engelsk spiller, som rent faktisk gør sig gældende hos de startende elleve? I det mindst forsøger Tottenham at udvikle engelske spillere, som derved kan styrke deres chancer for at opnå det alle englændere hungrer efter.
Tirsdag 19. februar