Luk

Trist Næstved-anfører: En forfærdelig følelse

| NordicBet Liga | 0 kommentarer
Trist Næstved-anfører: En forfærdelig følelse
Foto: Eva Holm Winnicki

Næstved-anfører Kristoffer Munksgaard er skuffet og ærgerlig over den glippede playoff-plads og havde en forfærdelig følelse efter slutfløjt lørdag.

Næstved spillede lørdag 1-1 mod Thisted og glippede dermed playoff-pladsen i 1. division.

Næstved var ellers foran og lå til at snuppe tredjepladsen, men Lyngbys comeback tvang de grønne frem ad banen, og så endte det hele med en pointdeling.

Næstved-kaptajn Kristoffer Munksgaard er slukøret dagen derpå og beretter om en forfærdelig følelse ved slutfløjt.

- Jeg er ærgerlig og skuffet, selvom jeg har sovet på det. Den er måske ikke helt sivet ind endnu, siger Munksgaard til bold.dk og uddyber om kampen:

- Vi kom rigtig godt ud til kampen og kom foran efter bare fire minutter. Derfra håbede vi jo, at vi kunne få scoret til 2-0 og punktere kampen, så vi ikke var lige så afhængige af Lyngbys kamp.

- Det gjorde vi ikke, og så fik vi at vide, at Lyngby havde scoret. Vores kamp var lidt foran, så det var først det 88. eller 90. minut, at vi blev opmærksomme på det, så vi skulle op og score igen.

- Vi sendte forsvarsspillere op i angrebet og forsøgte at satse, men det blev lidt kaotisk, og så fik de scoret på en omstilling. Det tog pusten fra os, og det var en forfærdelig følelse.

Munksgaard mener, det har været marginaler, der har afgjort tredjepladsen.

- De fleste kampe bliver afgjort på små marginaler, og når alt kommer til alt, går det nok lige op over en hel sæson, siger han.

- Det er så hamrende tæt i 1. division. Thisted og Helsingør kan sagtens få resultater mod alle hold i rækken, selvom de endte med at rykke ned.

En vanvittig sæson

Trods skuffelsen lørdag kan Munksgaard godt være tilfreds med Næstveds forrygende sæson som oprykker.

- Overordnet set har det været en rigtig flot sæsonen, når man som oprykker slutter på fjerdepladsen og kunne spille med om playoff til allersidste runde, og endda de sidste 10 minutter af sæsonen.

- Det er næsten over al forventning og forholdsvis vanvittigt. Vi skal være stolte og tilfredse over det, vi har opnået som hold, når vi lige får det lidt på afstand, siger Munksgaard.

Næstved-anføreren fremhæver sammenholdet og kulturen i klubben som én af de helt store nøgler til den gode sæson.

- Vores organisation og fightervilje har været vigtigt, og man vil virkelig gå gennem ild og vand for hinanden.

- For halvandet år siden blev der skabt et fundament, som vi jo lidt høster frugterne af nu, fordi mange af os har været sammen i et godt stykke tid.

- Man skal ikke undervurdere kulturen i en klub som Næstved, hvor vi er nogle spillere, der har været her i med- og modgang.

Lyngby endte med at snuppe tredjepladsen med to point ned til Næstved, der sluttede som firer.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 26. juni
Tirsdag 25. juni