Luk

Trist Thorup: Troede vi var konkurrencedygtige

| 1. Division A | 4 kommentarer

Gent-træner Jess Thorup var skuffet over weekendens 4-0-nederlag til Club Brugge, som han troede hans hold kunne spille lige op med. 

Gent kunne søndag cementere sin plads i toppen af Jupiler League med en sejr imod Club Brugge, men Jess Thorups tropper måtte rejse hjem med et tungt 4-0-nederlag i bagagen.

Resultatet skuffede cheftræner Jess Thorup, som havde håbet på mere.

- Efter elleve ubesejrede kampe i træk skulle man tro, at vi var konkurrencedygtige med det bedste hold, de fremtidige mestre, i Belgien. Tillykke til Brugge, vi manglede kvalitet i begge ender af banen.

Gent spillede torsdag aften EL-gruppespil på udebane mod ukrainske FC Olexandriya, og den korte hvileperiode efter kampen havde ifølge Thorup en indflydelse på nederlagets størrelse.

- Jeg kan komme på mange forskellige undskyldninger. Det gør virkelig en forskel, at vi havde to dage mindre til at restituere, men sandheden er, at vi simpelthen ikke være stærke nok i dag.

- I halvlegen havde jeg faktisk en fornemmelse af, at resten af matchen ville være en lige kamp. Men vi manglede lige det sidste, sagde Thorup efter kampen til Gents egen hjemmeside.

Gent er på tredjepladsen i den bedste belgiske række, seks point bag førstepladsen Club Brugge.


Af Benjamin Alexander Helbo
Torsdag 24. oktober
Onsdag 23. oktober