Luk

Trist Wales-boss: Det fortjente gutterne ikke

| EM | 13 kommentarer

Infoboks

Wales - Danmark 0-4
EM Slutspil
27' 0-1 Kasper Dolberg
48' 0-2 Kasper Dolberg
88' 0-3 Joakim Mæhle
90' 0-3 Harry Wilson
90' 0-4 Martin Braithwaite

Wales’ landstræner Rob Page er ked af, at spillerne fik så store klø mod Danmark, som det var tilfældet lørdag aften.

Wales’ EM-eventyr sluttede brat lørdag aften, da holdet tabte med hele 0-4 til et sprudlende dansk hold i Amsterdam.

Den vikarierende walisiske landstræner Rob Page er ked af, at hans spilleren blev sendt hjem fra turneringen på sådan en måde.

- Den er svær at sluge, og spillerne fortjener ikke at ryge ud af turneringen på denne måde, siger Page.

- I de første 25 minutter var vi det bedste hold. Vi skabte chancer, men de scorede på deres første skud på mål. De skiftede formation efter 25 minutter, fordi de ikke kunne kontrollere os midt på banen, og det må jeg rose spillerne for, at de formåede at presse et klassehold til at skifte formation.

- De scorede deres andet mål i starten af anden halvleg, og det ændrede kampens forløb. Det er ikke for at lyde bitter, men der blev begået frispark på Kieffer Moore inden da. Nogle gange går tingene ens vej, andre gange gør det ikke, og det gjorde det ikke i dette tilfælde.

- Jeg vil fokusere på spillerne, og jeg synes, de har været fantastiske i turneringen, og det er en stor bedrift at nå til, hvor vi er i dag.

Mod slutningen af kampen virkede Wales-spillerne frustrerende, og Harry Wilson blev blandt andet vist ud for at gå meget hårdt til Joakim Mæhle.

Page forstår frustrationerne og mener ikke, at Wilsons aktion var til et rødt kort.

- Vi var bagud med to og var på vej ud af turneringen, så spillerne var frustrerede. Jeg ved dog ikke, om Harrys aktion var til rødt kort.

- Selvfølgelig skal vi kunne holde disciplinen i svære tidspunkter som dette, men jeg kommer aldrig til at tale dårligt om spillerne. Det var en stor bedrift, at de overhovedet kom videre fra gruppespillet, men nu er vi skuffede, siger Page.

 


Af Mikkel Nøhr

13 kommentarer

Orlaj 07:16          
Tja. De var ikke bedre, dk kunne sagtens ha vundet langt større.wales kunne ikke andet en hårde taklinger, og efterfølgende slå ud med armene og spille uforstående over frispark.
miks 07:49          
De var virkelig dårlige
Slettet(311747212207) 08:03          
Hvis man nu lige tager de rød/hvide solbriller af, så er det manden siger jo ikke helt ved siden af. Gad vide, hvordan vi villle have haft det, hvis Wales havde scoret efter et ikke dømt frispark
Liv'pool 08:15          
@FRC
Somme tider snakkes der stadig om da Spanien gjorde det i, hvad jeg husker var, en kvalifikationskamp i 90’erne
Dolpherklar 08:19          
"Somme tider snakkes der stadig om da Spanien gjorde det i, hvad jeg husker var, en kvalifikationskamp i 90’erne"


Lader ikke til du kan huske kampen i Sevilla, men til din oplysning var der kæmpe forskel på episoden i Sevilla, og så frisparket i gårsdagens kamp.
Chefbech 08:32          
Nu har jeg set situationen (det påståede frispark) flere gange i slow, og jeg synes ikke, at der tale om et klart frispark. Kjær har retning mod bolden, og lige inden han når frem, træder waliseren til side og bruger både krop og arm til at stoppe Kjær.

I bedste fald støder de blot sammen i kamp om bolden, så for mig at se, kan dommeren font undlade at fløjte.

I vores kamp mod Spanien går Bakero bevidst efter at blokere Schmeichel. De to situationer kan slet ikke sammenlignes….
bruger 150263 08:50          
Det er vel fortjent at tabe stort hvis man ikke har tænkt sig at yde modstand. Wales tabte kæben ved 0-1 og så gik det nedad bakke for dem.
Fredag 23. juli