Luk

Trods exit-rygter: Zidane vil holde på Bale

| La Liga | 3 kommentarer

Infoboks

Real Madrid - Manchester City
Champions League Slutspil (26/02)
bet365 2,80 3,75 2,37
NordicBet 2,85 3,75 2,45
Oddset 2,80 3,65 2,40
YouBet 2,85 3,70 2,45

Real Madrids Zinedine Zidane håber ikke, at klubben siger farvel til Gareth Bale til januar.

Real Madrids tålmodighed med Gareth Bale siges at være opbrugt, men cheftræner Zinedine Zidane vil ikke af med waliseren.

Bale er ellers igen ude med en skade for tiden og skulle have forlangt af klubben, at den ikke melder noget ud om skadens omfang, da det kan skade hans chancer for at komme til en ny klub til januar.

Ikke desto mindre håber Zidane, som ellers tidligere har været klar til at sige farvel til kantspilleren, at Bale bliver, hvor han er.

- Folk bliver ved med at sige, at jeg vil af med ham til januar, men det er noget sludder. Jeg ønsker, at Gareth bliver her til slutningen af sæsonen, siger Zidane ifølge Marca.

- Vores fans skal tænke positivt, for spilleren vil gerne være her. Han er vendt tilbage og arbejder på at blive klar igen, men han er ikke klar endnu.

- Vi har et godt forhold til hinanden og siger goddag til hinanden hver dag, og jeg elsker alle mine spillere. Der er aldrig sket noget mellem os, heller ikke i sommer, hvor han var på vej væk.

- I medier skal stoppe med at spørge mig om de samme ting, og om hvorfor han forlader kampene før tid, for jeg gjorde selv det samme i sin tid. Der er spillere, jeg har et tættere forhold til, men det vigtigste er, at han er sammen med holdet før kampen og i pausen, hvor han kan støtte dem. 

- Medierne ser efter ting, som ikke er der, og jeg er ikke i tvivl om, at han håber på, at holdet vinder, siger Zidane. 


Af Mikkel Nøhr
Tirsdag 25. februar
Mandag 24. februar