Luk

Trods udebane: Uhre glæder sig bare til fans

| 3F Superliga | 2 kommentarer

Infoboks

AGF - Brøndby IF
Superligaen Mesterskabsspil (20/05)
Oddset 2,25 3,60 2,95
bet365 2,20 3,75 2,80

Brøndby er onsdag gæster hos FC Nordsjælland, der må have fans til kampen. Det glæder Mikael Uhre sig til, selvom der kun kommer hjemmefans til kampen.

Onsdag er en glædens dag for dansk fodbold. Efter tilskuere har været forment adgang i hele 2021, kommer der endelig folk på lægterne igen.

Det kan FC Nordsjælland glæde sig over, når de får besøg af Brøndby onsdag aften klokken 20. 

Der må dig fortsat ikke være fans af udeholdet til stede, men det betyder mindre for Brøndby-angriber Mikael Uhre denne gang. Han glæder sig bare til at spille foran nogle, og så må han glæde sig ekstra til hjemmekampen mod Randers søndag.

- Det giver et lille boost, at der er tilskuere på vej tilbage. Vi tænker ikke rigtig over, at det i morgen kun er hjemmefans, bare der kommer fans. Vi glæder os til at spille for nogen igen – men mest af alt glæder vi os til at se vores egne fans igen på søndag. Det bliver fantastisk.

- Det er dog ikke det, vi har rettet blikket mod endnu. Nu fokuserer vi på kampen i morgen, for det er tre vigtige point for os og først der, kigger vi så frem mod søndagens kamp mod Randers FC, siger Uhre til klubbens hjemmeside. 

FC Nordsjælland har tidligere oplyst, at de regner med at have 1.800 tilskuere til kampen mod Brøndby.


Af Andreas Roesen
Søndag 16. maj